defacto_pan
Foto: Insändarbild

Sex medaljer för Kim Taekwondo i Lomma

Kim Taekwondo har varit på Lomma Cup och kom hem med tre guld och tre silver.

Klassiska Lomma Cup gick för 33:e gången och Kim Taekwondo reste dit med sex deltagare, två i avancerad klass och fyra nybörjare. På lördagen tog Mohammed Reza guld medan Liam Mäkelä och Jimmy Vennberg tog silver. På söndagen tävlade miniorer upp till 12 år, Alva Vennberg vann där sina fyra matcher och tog guld. Nazaah Waliullah och Lejla Dizdarevic ställde upp i samma klass och kom till final där de fick möta varandra, en jämn match som som slutade 9-6 till Nazaah som därmed tog guldet och Lejla fick silver.

happyhomes_2019
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

eu_sap
varfest_helsida
moderaternamaj
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

bonava_maj_helsida

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

v_eu_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

ica_valsta_choklad
mp_eu

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

colorama_april2

Stall för elever med funktionsvariation invigt

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har invigt sitt nya stall anpassat för elever med funktionvariation:- Trots det kyliga vädret var den en stor uppslutning på besökare, berättar Åsa Nordberg på Sigtunabygdens RF.

nrh
ridskola2019_outsider
colorama_april
sh_oppet
bonava_maj_outsider
connys
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
v_eu
oppning_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
sh_bovard_out