defacto_pan
Foto: Insändarbild

Sex medaljer för Kim Taekwondo i Lomma

Kim Taekwondo har varit på Lomma Cup och kom hem med tre guld och tre silver.

Klassiska Lomma Cup gick för 33:e gången och Kim Taekwondo reste dit med sex deltagare, två i avancerad klass och fyra nybörjare. På lördagen tog Mohammed Reza guld medan Liam Mäkelä och Jimmy Vennberg tog silver. På söndagen tävlade miniorer upp till 12 år, Alva Vennberg vann där sina fyra matcher och tog guld. Nazaah Waliullah och Lejla Dizdarevic ställde upp i samma klass och kom till final där de fick möta varandra, en jämn match som som slutade 9-6 till Nazaah som därmed tog guldet och Lejla fick silver.

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

happyhomes_2019

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

ica_valsta_choklad
bonava_juli_hel
colorama_april2
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar_centrum
sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april
defacto_outsider
nrh
bonava_juli_outsider
connys
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider