moderat_jul_nyar
Foto: Insändarbild

Sex medaljer för Kim Taekwondo i Lomma

Kim Taekwondo har varit på Lomma Cup och kom hem med tre guld och tre silver.

Klassiska Lomma Cup gick för 33:e gången och Kim Taekwondo reste dit med sex deltagare, två i avancerad klass och fyra nybörjare. På lördagen tog Mohammed Reza guld medan Liam Mäkelä och Jimmy Vennberg tog silver. På söndagen tävlade miniorer upp till 12 år, Alva Vennberg vann där sina fyra matcher och tog guld. Nazaah Waliullah och Lejla Dizdarevic ställde upp i samma klass och kom till final där de fick möta varandra, en jämn match som som slutade 9-6 till Nazaah som därmed tog guldet och Lejla fick silver.

centrum_helsida2020
colorama_jul

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

defacto_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

happyhomes_2019
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

nrh
connys
teatergrillen_outsider