halloween_centrum
Foto: Insändarbild

Sex medaljer för Kim Taekwondo i Lomma

Kim Taekwondo har varit på Lomma Cup och kom hem med tre guld och tre silver.

centrum_artikel

Klassiska Lomma Cup gick för 33:e gången och Kim Taekwondo reste dit med sex deltagare, två i avancerad klass och fyra nybörjare. På lördagen tog Mohammed Reza guld medan Liam Mäkelä och Jimmy Vennberg tog silver. På söndagen tävlade miniorer upp till 12 år, Alva Vennberg vann där sina fyra matcher och tog guld. Nazaah Waliullah och Lejla Dizdarevic ställde upp i samma klass och kom till final där de fick möta varandra, en jämn match som som slutade 9-6 till Nazaah som därmed tog guldet och Lejla fick silver.

bostad_helsida
connys_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

happyhomes_sommar2020
dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
mp-outsider
dack-outsider
bostad_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh