bostadsformedling
Foto: Insändarbild

Sex medaljer för Kim Taekwondo i Bulgarien

Kim Taekwondo var i Bulgarien i helgen för att tävla i Sofia Open.

centrum_artikel

Sex deltagare från Kim Taekwondo var på Sofia Open i helgen och samtliga åkte hem med en medalj runt halsen berättar hedacoach Jens Lundin. Det var även debut i internationella sammanhang för alla deltagare. Sofia Open är även en tävling där det står världsrankingpoäng på spel. De tävlande kom hem med tre guld, ett silver och två brons.

studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
brobygget_midgard_helsida
marina_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

2020_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider