sommar
Teamet på Veteran-SMFoto: Insändarbild/IFK Märsta

Sex guld för IFK Märsta

IFK Märsta kammade hem sex guld på Veteran-SM som gick på Öland den gångna helgen.

marstakalaset_artikel

Det var svåra förhållanden för IFK Märsta och de övriga som var med i Veteran-SM på Öland. IFK Märsta hade fyra aktiva och kom hem med sex guld och två silver. Dag Dacke vann guld på både 100m och 400m i M50-klassen. Mats Nagel tog guld i höjdhopp och ett silver i längd i M55. Tomt Bengtsson plockade guld i längdhopp och silver i höjd på M55 och slutligen tog Patrik Rostmark guld i spjut M50.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

happyhomes_2019
marstakalas_helsida
sommar_centrum
miljopris_helsida
arlanda_golf_juli

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

kontor_thaifong
sommar
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

colorama_april
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
miljopris_outsider
sportfiske_sommar
nrh