center_pan21
Foto: CompuGroup Medical Sweden AB

Sex av tio har fått en dos

Sex av tio kommuninvånare över 18 år har tagit en dos av vaccinet mot covid-19.

Över 23 000 kommuninvånare över 18 år har tagit en dos av vaccinet mot covid-19 visar FHM:s senaste siffror, var femte 18-29-åring har tagit en dos. Det släpptes på för 18-plussare för drygt en vecka sedan. Andelen vaccinerade bland åldersgrupperna ökar allt mer när det gäller 30, 40 och 50-plussare. Totalt har fyra av tio kommuninvånare fått två doser. 15 200 är färdigvaccinerade enligt FHM.

eldsjal-helsida
2020_helsida
mp_host_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

connys_helsida
andersojag
helsida_var2021

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
eldsjal-outsider
mp-outsider
bostad_outsider
swedol_outsider
andersojag_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out