sportfiske_jubileum

Seriesegraren krossade FC Arlanda

Arlanda ligger nu illa till inför slutomgångarna efter storförlust mot seriesegraren Enköping.

rosta_sigtuna2

Enköping gick all in på FC Arlanda och vann med 5-0 efter 2-0 i paus. Man straffade Arlanda på två omställningar i första och i andra så lyckades Arlanda inte komma närmare trots en pigg start. Istället kom tre nya mål och Enköping firade serieseger med två omgångar kvar.

FC Arlanda ligger nu en poäng över kvalstrecket och tre från nedflyttning med två matcher kvar (övriga har tre matcher kvar). Närmast väntar en streckmatch mot Håbo borta och därefter avslutning mot Kungsängen hemma 7:e oktober. Båda matcherna är alltså mot lag som har något att spela för då Kungsängen just nu innehar kvalplats till Division 2.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

v_eu_helsida
varfest_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

rosta_sigtuna2
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
oppning_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

mp_eu
eu_sap
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

happyhomes_2019

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

sap_outsider_eu
sh_bovard_out
sh_oppet
rosta_sigtuna
nrh
connys
defacto_outsider
v_eu
mp_eu_outsider
nationaldag_out
oppning_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
colorama_april