centrum_tvaar

Seriesegraren krossade FC Arlanda

Arlanda ligger nu illa till inför slutomgångarna efter storförlust mot seriesegraren Enköping.

centrum_tvaar

Enköping gick all in på FC Arlanda och vann med 5-0 efter 2-0 i paus. Man straffade Arlanda på två omställningar i första och i andra så lyckades Arlanda inte komma närmare trots en pigg start. Istället kom tre nya mål och Enköping firade serieseger med två omgångar kvar.

FC Arlanda ligger nu en poäng över kvalstrecket och tre från nedflyttning med två matcher kvar (övriga har tre matcher kvar). Närmast väntar en streckmatch mot Håbo borta och därefter avslutning mot Kungsängen hemma 7:e oktober. Båda matcherna är alltså mot lag som har något att spela för då Kungsängen just nu innehar kvalplats till Division 2.

ridskola_2019_helsida
karby_varme1
arlandagolf
sigtunavatten_standard
EXTRA

Sigtunabo ny ordförande i storklubben

Sport En av landets största föreningar, Djurgårdens IF, får sigtunabon Andreas von der Heide som ordförande för alliansstyrelsen: - Det är en stor ära att ha blivit vald att leda Sveriges mest framgångsrika idrottsförening genom tiderna, säger Andreas von der Heide till märsta.nu

connys
defacto_helsida
nolltaxan

No show-avgift införs

Sport Efter att nolltaxan avskaffats avser kommunledningen nu införa en sk no show-avgift om föreningarna inte dyker upp på bokad tid: - Jag är upprörd och oerhört besviken på hur den moderatledda alliansen styr kommunen. Detta skapar inga bra förutsättningar för alla våra fina föreningar och återigen är det ungdomarna som drabbas, säger Marie Axelsson (S), 2:e vice ordförande i Kommunstyrelsen.

sangensemble
allsvenskan

Hyllar talangen efter segern

Handboll Skånela svarade för en makalös vändning hemma mot Lindesberg och kunde ta två viktiga poäng i kvaljakten: - Jag skulle vilja hylla Simon Lindberg som knyter ihop säcken på slutet, säger Jimmy Karlsson, tränare.

Skånela tar handbollen till barnen

Handboll Under några års tid har Skånela lyckats nå yngre barn mellan åldrarna 5-8 år för spel i Handbollsskola eller Boll och Lek: - Det handlar om att komma närmare bostaden med verksamheten, säger Håkan Persson, ansvarig för Boll och Lek.

happyhomes_2019

FC Arlanda certifierade av Upplands Fotbollförbund

Fotboll FC Arlanda mottog tidigare i veckan certifieringsdiplom från Upplands Fotbollförbund: - Syftet med certifieringen är att vi kan visa att vi bedriver en seriös verksamhet med kvalitet från knatte till senior, säger Eddie Khalaf, sportchef.

herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Skånela tappade poäng i slutsekunderna i matchen mot Kungälv men har fortsatt allt i egna händer: - Matchen var signifikant för de senaste 6-7 omgångarna, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

extravaganza_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
karby2
sh_oppet