arlandagolf_pan_aug

Seriesegraren krossade FC Arlanda

Arlanda ligger nu illa till inför slutomgångarna efter storförlust mot seriesegraren Enköping.

marstakalaset_artikel

Enköping gick all in på FC Arlanda och vann med 5-0 efter 2-0 i paus. Man straffade Arlanda på två omställningar i första och i andra så lyckades Arlanda inte komma närmare trots en pigg start. Istället kom tre nya mål och Enköping firade serieseger med två omgångar kvar.

FC Arlanda ligger nu en poäng över kvalstrecket och tre från nedflyttning med två matcher kvar (övriga har tre matcher kvar). Närmast väntar en streckmatch mot Håbo borta och därefter avslutning mot Kungsängen hemma 7:e oktober. Båda matcherna är alltså mot lag som har något att spela för då Kungsängen just nu innehar kvalplats till Division 2.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
miljopris_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sommar
arlanda_golf_juli
sommar_centrum
colorama_april2

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

connys
colorama_april
miljopris_outsider
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar