mote_sommar
Märsta IK:s U16-lag är redo för seriestartFoto: Märsta IK

Seriepremiär i U16 Nationell för MIK

Märsta IK U16 drar igång med sitt seriespel i nationella U16-serien.

centrum_artikel

Märsta IK:s seniorlag åkte ner i fyran men deras U16-lag spelar i nationella U16-serien. På lördag spelar man mot Karlstad borta. Enligt tränaren Joakim Folmer-Hansen har man spelat träningsmatcher mot Älvsjö och Djursholm som man vann med 4-2 och 5-1. Bland motståndarna i serien finns AIK, Djurgården, Örebro, Västerås SK och Nacka United. Enligt Folmer-Hansen finns åtta nationella serier, topp tre och de bästa fyrorna går till A-slutspel som därefter gör upp om SM-Guld i U16-klassen.

happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
sommar_sigtuna2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

marina_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

landsbygd_sigtuna_helsida
2020_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studeravidare_helsida
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider