sap_pan
Jorge CastroFoto: Pressbild

SEO-experten: märsta.nu bäst för lokal annonsering

Ska man annonsera lokalt så är det marsta.nu som gäller menar experten Jorge Castro som handplockats för att utse årets SEO-pris där de främsta inom SEO bedömer landets synligaste sajter.

panorama_centrum

Lokala näringslivet bör annonsera på märsta.nu. Jorge Castro som handplockades som jury för Svenska SEO Priset där Sveriges främsta inom SEO bedömer Sveriges synligaste sajter hävdar att annonsering på märsta.nu ger mest.
– Tar man ut data via världens säkraste datakällor så som Google Analytics, SeoClarity och andra relevanta keywords-sajter så ser man en tydlig indikation på att marsta.nu är den enda sajten som totaldominerar de organiska sökorden som rör Märsta och Sigtuna, säger Jorge Castro.

Castro jämför bland annat med unt.se som har mer trafik än märsta.nu men där majoriteten av trafiken inte rör varken märsta- eller sigtunarelaterade sökord.
– Jag gillar att märsta.nu arbetar lite likt growth-marketing-metoden där man ser till att gynna relevansen med tillväxten. Senast idag pratade jag om growth med handelsbankens Tv EFN.se där vi bland annat pratade om hur mindre bolag kan gynnas av det, fortsätter Jorge

Jorge menar att störst är inte alltid bäst utan att de företagare, föreningar eller organisationer som vill nå invånare i Sigtuna kommuns stadsdelar som Märsta, Sigtuna och Rosersberg bör fokusera på märsta.nu
– Det är rätt logiskt och kräver ingen raketforskning, störst är inte alltid bäst, varför ska en lokal företagare i kommunen synas i Uppsala eller Stockholm om man har sin verksamhet i Sigtuna kommun? Det logiska är att man syns där träffsäkerheten och relevansen är störst, förklarar Jorge Castro

märsta.nu har en normalvecka cirka 25 000 unika användare och 80 000 besök. Sidvisningarna uppgår till över 150 000. Omkring 70 procent av trafiken till märsta.nu kommer via en mobiltelefon.
– Vi har ett högt tryck på bokningen i sommar och höst men är läge att boka in sin kampanj redan nu inför hösten, säger Niclas Åhrman, annonsbokare på märsta.nu

Vill ert företag också boka annonsplats på märsta.nu? Klicka här

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

helsida_sfs
mote_helsida
connys_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

kso_helsida
social_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
mote_outsider
pantamera_out
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
kso-duell_out
nrh
connys