moderat_jul_nyar
Andreas Munter (Arkivbild)Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Sent avgörande från Munter

Märsta IK tog tre poäng i ödesmatchen mot Vallentuna efter sent avgörande.

Det dröjde ända till 96:e minuten innan Märsta IK avgjorde mot Vallentuna i streckmatchen. Veteranen Andreas Munter nickade in 2-1. Dessförinnan hade MIK kvitterat till 1-1 genom Kevin Sarajlija.

Vinsten viktig för MIK:s del som nu har åtminstone kvalplatsen i egna händer. Vid seger i sista omgången mot IFK Uppsala går man om Uppsala, oavgjort räcker sannolikt inte till räddat kontrakt då Vaksala jagar på samma poäng och innehar just nu nedflyttningsplats. Även Syrianska Kerburan kan ta ett stort kliv i tabellen vid seger i sin hängmatch på söndagen. Sista omgången spelas på lördag klockan 14.00.

defacto_helsida
happyhomes_2019

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

teatergrillen_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
nrh