center_pan21

Sent avgörande för Skånela

Skånela vann den uppskjutna matchen mot Kroppskultur efter ett sent avgörande av Moa Lindén.

centrum_artikel
Med bara tre sekunder kvar avgjorde Moa Linden matchen mot Kroppskultur i Vikingahallen, målet innebar 29-28 för märstalaget. 23-årige Lindén är fostrad i skånelatröjan och klev fram när det behövdes som mest. Det var dock när att förre skånelaiten Julia Böjeryd spoliera  festen med sitt 28-28-mål, Böjeryd svarade även för andra mål i matchen och blev främste målskytt i Kroppskultur tillammans med Frida Alm.
Det var dock en match som Skånela borde stängt igen efter första då man ledde med fyra bollar. Gästerna kom ikapp och förbi i andra, man ledde även med tre bollar med to minuter kvar att spela. Sista tio gör man dock en kraftsamling och gör 7-3 i mål. Totalt alltså 29-28.
Målen
Wislander 7, Ekvall 5, Lindén 4, Nygårds 4, Lannermalm 3, Lalovic 2, Andersson 2, Bergsten, Lindgren
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
connys_helsida
bostad_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida
helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
nrh
connys