centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Sent avgörande för MIK

Märsta IK tog en efterlängtad seger i våromgångens sista omgång.

centrum_artikel

Inför matchen låg Märsta IK på nedflyttningsplats i Division 3 Norra Svealand. 90 minuter senare hade man passerat fyra lag och tagit sig upp på säker mark. Avgörandet kom dock först i 89:e minuten då Andreas Munter nickade in matchens enda mål. Det var MIK:s fjärde seger under våren, serien startar igen 3:e augusti då Märsta möter jumbon Syrianska IF Kerburan.

EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommarlov_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

swedol_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sommarlov_outsider