defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Sent avgörande för MIK

Märsta IK tog en efterlängtad seger i våromgångens sista omgång.

Inför matchen låg Märsta IK på nedflyttningsplats i Division 3 Norra Svealand. 90 minuter senare hade man passerat fyra lag och tagit sig upp på säker mark. Avgörandet kom dock först i 89:e minuten då Andreas Munter nickade in matchens enda mål. Det var MIK:s fjärde seger under våren, serien startar igen 3:e augusti då Märsta möter jumbon Syrianska IF Kerburan.

defacto_helsida
bonava_juli_hel

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

ica_valsta_choklad

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

happyhomes_2019
colorama_april2

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sommar

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

connys
nrh
defacto_outsider
bonava_juli_outsider
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar