arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild

Sent avgörande för FC Arlanda

FC Arlanda vann toppmötet mot Håbo på Midgårdsvallen med 2-1 efter sent avgörande.

banner_juni_artikel

På ett soligt Midgårdsvallen vann FC Arlanda med 2-1 efter sent avgörande. FC Arlanda gjorde 2-1 med bara minuter kvar att spela. En boll i djupled petades in av Anthony Hoffman som vann duellen med backen och hann före målvakten.

Arlanda hade ett stort spelövertag men fick inte utdelning förrän Karim Yaghlaji i slutet av första. Håbo kvitterade i mitten av andra, Arlanda skapade förvånansvärt få chanser trots bollinnehavet, å andra sidan var Håbos chanser knapphändiga. Milo Hanna gjorde förvisso en fin räddning på ett skott från nära håll i första.

I och med segern kliver Arlanda upp på delad etta som Uppsala-Kurd som leder på bättre målskillnad. De båda har 24 poäng och har fem poäng till trean Håbo. Arlanda har fyra matcher kvar innan sommaruppehållet, närmast väntar Rimbo borta på onsdag och därefter Bälinge hemma på söndag.

banner_juni_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

colorama_april2
fme_helsida
defacto_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

ica_valsta_choklad
sbrf_helsida
sommar

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

happyhomes_2019
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

midsommar_valsta_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

Ngarambe trea på Bauhausgalan

Friidrott Märstabon Yolanda Ngarambe kom trea på 1500 meter på Bauhausgalan: - Ett tag låg jag sist och tänkte ”vad gör jag?”. Men jag kom tillbaka och vet att jag har en spurt. Det var en härlig känsla att plocka placeringar från 300 meter hela vägen in i mål. Alla hejade och det var kul att sätta pers, säger Yolanda i ett pressmeddelande.

defacto_outsider
midsommar_valsta_outsider
colorama_april
nrh
sbrf_outsider
fme_outsider
connys
sportfiske_sommar