arlandagolf_pan_aug
Foto: Insändarbild

Sent avgörande för FC Arlanda

FC Arlanda vann toppmötet mot Håbo på Midgårdsvallen med 2-1 efter sent avgörande.

marstakalaset_artikel

På ett soligt Midgårdsvallen vann FC Arlanda med 2-1 efter sent avgörande. FC Arlanda gjorde 2-1 med bara minuter kvar att spela. En boll i djupled petades in av Anthony Hoffman som vann duellen med backen och hann före målvakten.

Arlanda hade ett stort spelövertag men fick inte utdelning förrän Karim Yaghlaji i slutet av första. Håbo kvitterade i mitten av andra, Arlanda skapade förvånansvärt få chanser trots bollinnehavet, å andra sidan var Håbos chanser knapphändiga. Milo Hanna gjorde förvisso en fin räddning på ett skott från nära håll i första.

I och med segern kliver Arlanda upp på delad etta som Uppsala-Kurd som leder på bättre målskillnad. De båda har 24 poäng och har fem poäng till trean Håbo. Arlanda har fyra matcher kvar innan sommaruppehållet, närmast väntar Rimbo borta på onsdag och därefter Bälinge hemma på söndag.

sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

kontor_thaifong
colorama_april2
ica_valsta_choklad

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

arlanda_golf_juli
sommar

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

defacto_outsider
nrh
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
sportfiske_sommar