centrum_jul_panorama
Foto: Insändarbild

Sent avgörande för FC Arlanda

FC Arlanda vann toppmötet mot Håbo på Midgårdsvallen med 2-1 efter sent avgörande.

centrum_jul_artikel

På ett soligt Midgårdsvallen vann FC Arlanda med 2-1 efter sent avgörande. FC Arlanda gjorde 2-1 med bara minuter kvar att spela. En boll i djupled petades in av Anthony Hoffman som vann duellen med backen och hann före målvakten.

Arlanda hade ett stort spelövertag men fick inte utdelning förrän Karim Yaghlaji i slutet av första. Håbo kvitterade i mitten av andra, Arlanda skapade förvånansvärt få chanser trots bollinnehavet, å andra sidan var Håbos chanser knapphändiga. Milo Hanna gjorde förvisso en fin räddning på ett skott från nära håll i första.

I och med segern kliver Arlanda upp på delad etta som Uppsala-Kurd som leder på bättre målskillnad. De båda har 24 poäng och har fem poäng till trean Håbo. Arlanda har fyra matcher kvar innan sommaruppehållet, närmast väntar Rimbo borta på onsdag och därefter Bälinge hemma på söndag.

fme_oktober
greeknighthelsida
centrum_jul_helsida

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

ica_oktober
sigtunavatten_standard
tp_helsida
colorama_jul
trainingpartner_jobb_helsida
defacto_jul

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

tp_outsider
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
connys
nrh