defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Sent avgörande för FC Arlanda

FC Arlanda vann toppmötet mot Håbo på Midgårdsvallen med 2-1 efter sent avgörande.

På ett soligt Midgårdsvallen vann FC Arlanda med 2-1 efter sent avgörande. FC Arlanda gjorde 2-1 med bara minuter kvar att spela. En boll i djupled petades in av Anthony Hoffman som vann duellen med backen och hann före målvakten.

Arlanda hade ett stort spelövertag men fick inte utdelning förrän Karim Yaghlaji i slutet av första. Håbo kvitterade i mitten av andra, Arlanda skapade förvånansvärt få chanser trots bollinnehavet, å andra sidan var Håbos chanser knapphändiga. Milo Hanna gjorde förvisso en fin räddning på ett skott från nära håll i första.

I och med segern kliver Arlanda upp på delad etta som Uppsala-Kurd som leder på bättre målskillnad. De båda har 24 poäng och har fem poäng till trean Håbo. Arlanda har fyra matcher kvar innan sommaruppehållet, närmast väntar Rimbo borta på onsdag och därefter Bälinge hemma på söndag.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

marina_helsida
coronakrisen

Klart: Seriestarten skjuts upp

Fotboll Coronakrisen slår till mot den lokala fotbollen, alla serier för barn och ungdomar skjuts upp och seniorsäsongen startar i mitten av juni.

centrum_helsida2020

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

happy_homes_mars
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

defacto_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

festspec_corona_helsida
ridskola2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
swedol_outsider
marina_outsider