moderat_sommar
Foto: Insändarbild

Sent avgörande för FC Arlanda

FC Arlanda vann toppmötet mot Håbo på Midgårdsvallen med 2-1 efter sent avgörande.

centrum_artikel

På ett soligt Midgårdsvallen vann FC Arlanda med 2-1 efter sent avgörande. FC Arlanda gjorde 2-1 med bara minuter kvar att spela. En boll i djupled petades in av Anthony Hoffman som vann duellen med backen och hann före målvakten.

Arlanda hade ett stort spelövertag men fick inte utdelning förrän Karim Yaghlaji i slutet av första. Håbo kvitterade i mitten av andra, Arlanda skapade förvånansvärt få chanser trots bollinnehavet, å andra sidan var Håbos chanser knapphändiga. Milo Hanna gjorde förvisso en fin räddning på ett skott från nära håll i första.

I och med segern kliver Arlanda upp på delad etta som Uppsala-Kurd som leder på bättre målskillnad. De båda har 24 poäng och har fem poäng till trean Håbo. Arlanda har fyra matcher kvar innan sommaruppehållet, närmast väntar Rimbo borta på onsdag och därefter Bälinge hemma på söndag.

defacto_helsida
sommar_sigtuna2020
brobygget_midgard_helsida
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

spedition_sigtuna

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kaa_sigtuna_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_outsider
studeravidare_outsider