moderat_sommar
Sellpys CEO Oskar Nielsen Foto: Pressbild

Sellpy expanderar och nyanställer 80 personer

Sellpy som är landets största e-handelsshop för second hand expanderar med ytterligare 10 000 kvadratmeter i Rosersberg.

centrum_artikel

Sellpy fördubblar sitt lagerutrymme i Rosersbetg i samband med att man expanderar med 10 000 kvadratmeter. Anledningen är att Sellpy snabbt expanderar, man kommer också satsa på att nyanställa 80 nya personer under detta år.
– Efterfrågan har växt snabbt och kraven på mer yta har funnits ett tag. I Rosersberg kommer alla varor som ska säljas att packas, lagras och distribueras. Nära 8 miljoner varor per år ska kunna hanteras, vilket ställer höga krav på logistik och struktur. Den här fastigheten hade både rätt storlek, ett mycket bra strategiskt läge och vi fick också stora möjligheter att påverka utformningen, säger Oskar Nielsen, COO och en av grundarna av Sellpy.

kaa_sigtuna_helsida
marina_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
happyhomes_sommar2020

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta
kaa_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider