center_pan21
Sellpys CEO Oskar Nielsen Foto: Pressbild

Sellpy expanderar och nyanställer 80 personer

Sellpy som är landets största e-handelsshop för second hand expanderar med ytterligare 10 000 kvadratmeter i Rosersberg.

centrum_artikel

Sellpy fördubblar sitt lagerutrymme i Rosersbetg i samband med att man expanderar med 10 000 kvadratmeter. Anledningen är att Sellpy snabbt expanderar, man kommer också satsa på att nyanställa 80 nya personer under detta år.
– Efterfrågan har växt snabbt och kraven på mer yta har funnits ett tag. I Rosersberg kommer alla varor som ska säljas att packas, lagras och distribueras. Nära 8 miljoner varor per år ska kunna hanteras, vilket ställer höga krav på logistik och struktur. Den här fastigheten hade både rätt storlek, ett mycket bra strategiskt läge och vi fick också stora möjligheter att påverka utformningen, säger Oskar Nielsen, COO och en av grundarna av Sellpy.

vaccin

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

centrum_helsida2020
connys_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida
defacto_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

bostad_helsida
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020

Ryanair lanserar 23:e linjen från Arlanda

Näringsliv Ryanair som redan lanserat 22 linjer varav två inrikes från Arlanda meddelar att man även ska flyga Arlanda-Skellefteå.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
connys
vaccin-outsider