panorama_centrum
Foto: Magnus Granhagen

Sekundavgörande i Vikingahallen

Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Vilken dramatik det bjöds på i Vikingahallen. Matchen var viktig för båda lagen, för Skånelas del att hänga kvar i toppen och hålla VI bakom sig, för VI att plocka in poäng för att nå kval till Handbollsligan.

Det var även jämt stora delar av matchen förutom en period där Skånela ledde med fyra bollar. Ett underläge som VI åt upp tidigt i andra. Lagen följs åt i målprotokollet hela vägen och med 3.14 kvar är det faktiskt ledning för gästerna. Genom två snabba mål från Skånela är man uppe på 22-21, VI kvitterar på straff med 21 sekunder kvar och efter det är det Skånelas boll. Med två sekunder kvar kommer avgörandet från Anton Nilssons bössa, 23-22. Nu blir det juluppehåll till 8/1 och Skånela parkerar som trea.

Målen
Näslund 4, Östling 3, Nilsson 3, Tapper 3, Åkerman 3, Ladan 2, Isberg, Nielsen, Lindberg, M. Nilsson, Svarén

mp_helsida_april
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

retro_helsida
defacto_helsida
logistik_sigtuna_helsida
connys_helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022