center_pan21

Segrar i Division 7 – Förluster i femman

Här är resultat och målskyttar från helgens matcher.

Division 5S
Märsta Syrianska FC föll stort hemma mot Roslagsbro. 5-1 slutare matchen. Paul Zeinou gjorde enda målet för MSFC i mitten av andra vilket innebar 3-1 till Roslagsbro. I slutet av matchen satte gästerna två mål till. Krisen är nu total för MSFC som är klar jumbo med fem raka förluster.

FC Arlanda2 förlorade mot Persien med 2-1. Elvis Mashilingi kvitterade till 1-1 en kvart in i andra. Persien satte avgörande 2-1 kort därpå.

Division 6S
MIK2 slog Lohärad med 7-2. Det var MIK:s första seger i serien.

Division 7S
Sigtuna IF vann med 6-0 mot Enköping City på Ansgarsvallen. Matchen var jämn i 30 minuter men efter att Ludde Harryzon satt 1-0 så var det proppen ur. Tanko Mohammed gjorde två mål, Hampus Lundström och Carl-August Gustén ett var, Enköping svarade även för självmål.

Wigör vann sin match mot Rasbo2 med 4-0. Joakim Ramstedt svarade svarade för två mål, Oskar Brask ett och Enis Durakovic ett. Tabellen toppas av Almo på 15 poäng följt av Sigtuna och Wigör.

Division 8S
Wigör2 förlorade mot Knarrbacken med 4-3. Gustaf Nordström gjorde två mål och Gustav Ljungkvist ett.

helsida_var2021
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

2020_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

defacto_helsida
bostad_helsida
eldsjal-helsida
centrum_helsida2020
andersojag
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

connys_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
mp-outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider