moderaterna_riksdag

Segrar i Division 7 – Förluster i femman

Här är resultat och målskyttar från helgens matcher.

centrum_artikel

Division 5S
Märsta Syrianska FC föll stort hemma mot Roslagsbro. 5-1 slutare matchen. Paul Zeinou gjorde enda målet för MSFC i mitten av andra vilket innebar 3-1 till Roslagsbro. I slutet av matchen satte gästerna två mål till. Krisen är nu total för MSFC som är klar jumbo med fem raka förluster.

FC Arlanda2 förlorade mot Persien med 2-1. Elvis Mashilingi kvitterade till 1-1 en kvart in i andra. Persien satte avgörande 2-1 kort därpå.

Division 6S
MIK2 slog Lohärad med 7-2. Det var MIK:s första seger i serien.

Division 7S
Sigtuna IF vann med 6-0 mot Enköping City på Ansgarsvallen. Matchen var jämn i 30 minuter men efter att Ludde Harryzon satt 1-0 så var det proppen ur. Tanko Mohammed gjorde två mål, Hampus Lundström och Carl-August Gustén ett var, Enköping svarade även för självmål.

Wigör vann sin match mot Rasbo2 med 4-0. Joakim Ramstedt svarade svarade för två mål, Oskar Brask ett och Enis Durakovic ett. Tabellen toppas av Almo på 15 poäng följt av Sigtuna och Wigör.

Division 8S
Wigör2 förlorade mot Knarrbacken med 4-3. Gustaf Nordström gjorde två mål och Gustav Ljungkvist ett.

defacto_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

handbollsskola
happyhomes_sommar2020
mod_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
moderat_outsider
centrum_sommar_out