sportlov_centrum
Foto: Magnus Granhagen

Segersviten bruten för Skånela

Skånelas segersvit kom till sitt slut på lördagen mot Kungälv som vann med 26-21.

sportlov_centrum

Den viktiga mittenmatchen skulle ge segraren möjlighet att närma sig toppen av Allsvenskan. Skånela med rykande form fick dock se sin svit komma till sin ände efter 26-21. Första var jämn men ledning för hemmalaget med 11-9. Målvakten i Kungälv var tungan på vågen enligt tränare Jesper Östlund. Samtidigt fick Skånela också för lite utdelning från sina stjärnor Fredrik Olsson, Simon Källström och Iris Ganibegovic som tillsammans stod för 13 mål. Skånela får nu ladda batterierna igen inför derbyt mot Tyresö nästa söndag i Vikingahallen.

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

icavalsta_semlor
sportlov2019
sigtunavatten_standard

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

banner_trerosor
defacto_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sangensemble
happyhomes_2019
korpen_jan-feb
arlandagolf

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh