moderater_pan_sommar
Lars Nordin och Bernt SvenssonFoto: Insändarbild/SMACK

Seger på Nordiska Mästerskapen

Det var inte bara Clara Sundgren som vann för SMACK utan i samband med Nordiska mästerskapen blev det ytterligare två segrar.

centrum_artikel

Som märsta.nu rapporterade i helgen vann Clara Sundgren från SMACK tempolopp för 15-16-åringar. Vid Nordiska mästerskapen i Kil blev Håkan Samuelsson och Lars Nordin Nordiska Mästare i Tempo H65 respektive H75, Bernt Svensson tog ett silver i Tempo H75. I samband med linjeloppet tog Lars Nordin silver och Bernt Svensson brons i klassen H75. I H65 blev det brons för Håkan Samuelsson. Åke Strömberg deltog också men blev medaljlös trots gedigen kämpainsats.

defacto_helsida
helsida_var2021

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

connys_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

dack-helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
dack-outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider