mote_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Seger mot Lindesberg

Skånelas herrar tog två poäng mot Lindesberg efter en stark avslutning på matchen.

centrum_artikel

Lindesberg ledde stora delar av matchen, i första med 4-5 mål stundtals, i andra var det gästerna som inledningsvis var i förarsätet men Skånela lyckades plocka in 15-19 till 20-20 och därefter var man i förarsätet. Slutresultatet skrevs till 30-27.
– Vi gör ingen dunderbra men heller ingen dunderdålig första, vi rättar till lite saker fram för allt defensivt inför andra. Vi har en trygghet i gruppen och var starka när det skulle avgöras, summerade Jimmy Karlsson, tränare.

Karlsson lyfte fram kollektivet som insats för dagen, det har varit en tung vecka med sjukdomar och skador. Samtidigt är Lindesberg ett starkt lag som besegrat bra lag:
– Många bidrar, lagmoralen och tryggheten lyfter jag fram, vi litar på vår förmåga. Skärpan kan bli lite bättre om jag får önska något, sa Karlsson.

Målen
Ladan 6, Rahali 4, Ganibegovic 4, Lindberg 4, Näslund 4, Östling 1, Wallin 1

marina_helsida
spedition_sigtuna
brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
kaa_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sommar_sigtuna2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

speedy_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
nrh
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider