centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Seger mot Lindesberg

Skånelas herrar tog två poäng mot Lindesberg efter en stark avslutning på matchen.

Lindesberg ledde stora delar av matchen, i första med 4-5 mål stundtals, i andra var det gästerna som inledningsvis var i förarsätet men Skånela lyckades plocka in 15-19 till 20-20 och därefter var man i förarsätet. Slutresultatet skrevs till 30-27.
– Vi gör ingen dunderbra men heller ingen dunderdålig första, vi rättar till lite saker fram för allt defensivt inför andra. Vi har en trygghet i gruppen och var starka när det skulle avgöras, summerade Jimmy Karlsson, tränare.

Karlsson lyfte fram kollektivet som insats för dagen, det har varit en tung vecka med sjukdomar och skador. Samtidigt är Lindesberg ett starkt lag som besegrat bra lag:
– Många bidrar, lagmoralen och tryggheten lyfter jag fram, vi litar på vår förmåga. Skärpan kan bli lite bättre om jag får önska något, sa Karlsson.

Målen
Ladan 6, Rahali 4, Ganibegovic 4, Lindberg 4, Näslund 4, Östling 1, Wallin 1

happyhomes_50
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

oppethus_outsider
nrh
teatergrillen_outsider
connys