moderater_pan_sommar
Foto: Insändarbild/Wings

Seger igen för Wings

Wings vann för andra matchen i rad i Hockeyettan.

centrum_artikel

Enköping var på besök i Pinbackshallen på onsdagskvällen. Wings som kom till spel med seger i bagaget mot Huddinge gick ut i full karriär och spelade stundtals ut gästerna i två perioder, dock var resultatet i underkant och vara 2-0 inför tredje.

Tidigt i tredje kunde Enköping även reducera och sedermera kvittera. Men Wings lät sig inte påverkas, direkt efter nedsläpp kom 3-2 efter passning från Leo Råtts till Emil Gabrielsson. Resterande mål gjordes av Harrysson-Karlsson och Båvensjö.

 

centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
mp_host_helsida
bostad_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

helsida_var2021
2020_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

vaccin
defacto_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
connys
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
vaccin-outsider