arlandagolf_pan_aug
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Seger i omstarten för Wings

Wings inledde omstarten Alltvåan med att besegra Haninge med 4-2 hemma i Pinbackshallen.

marstakalaset_artikel

Wings som inför matchen toppade Alltvåan fortsatte på den inslagna banan. Sebastian Lindström och Carl Eriksson gav Wings ledningen i första perioden innan Haninge reducerade med 5.04 kvar. Andra perioden blev mållös och i mitten av andra kvitterade gästerna. Wings var dock snabba på att släcka hoppet för Haninge med mål genom Otto Larsson och därefter satte Carl Eriksson sitt andra för dagen. I målet svarade Richard Mutze-Hvitman för en stark insats och räddade 23 skott. Närmast möter Wings Göta Traneberg på fredag borta på Stora Mossen.

Målen
Eriksson 2, Larsson, Lindström

Publik: 141, Pinbackshallen

arlanda_golf_juli
defacto_helsida
happyhomes_2019
sommar_centrum

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

colorama_april2
marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

sigtunavatten_standard
sommar

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh
connys
sportfiske_sommar