arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Seger i omstarten för Wings

Wings inledde omstarten Alltvåan med att besegra Haninge med 4-2 hemma i Pinbackshallen.

Wings som inför matchen toppade Alltvåan fortsatte på den inslagna banan. Sebastian Lindström och Carl Eriksson gav Wings ledningen i första perioden innan Haninge reducerade med 5.04 kvar. Andra perioden blev mållös och i mitten av andra kvitterade gästerna. Wings var dock snabba på att släcka hoppet för Haninge med mål genom Otto Larsson och därefter satte Carl Eriksson sitt andra för dagen. I målet svarade Richard Mutze-Hvitman för en stark insats och räddade 23 skott. Närmast möter Wings Göta Traneberg på fredag borta på Stora Mossen.

Målen
Eriksson 2, Larsson, Lindström

Publik: 141, Pinbackshallen

happyhomes_2019
nationaldag_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

moderaternamaj
oppning_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

varfest_helsida
nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

moderaterna_maj_outsider
nrh
sh_oppet
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
colorama_april
fme_outsider
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
connys
oppning_outsider