defacto_pan

Seger för Wings-Svårt läge inför avslutningen

Wings vann måstematchen mot Trångsund på söndagen men det ska till ett smärre mirakel för att man ska ta direktplats till HockeyEttan.

Wings besegrade Trångsund med 3-0 på söndagen men samtidigt vann Hanviken och Eskilstuna Linden vilket innebär att Wings är kvar som trea i tabellen inför sista omgången som går på onsdag. För att knipa direktplats till Ettan måste Wings besegra ettan Hanviken och dessutom plocka in sju mål på motståndaren. Det innebär i praktiken seger med fyra mål. Samtidigt är Wings beroende av att Eskilstuna max får ta en poäng i sin bortamatch mot jumbon Trångsund.

Skulle Linden vinna på övertid så går man upp i 21 poäng och man har 10 plusmål på Wings. För att passera Linden behöver Wings således utklassa Hanviken och dessutom får alltså Linden inte ta mer än två poäng. Men genom åren har även andraplatserna i lett till spel i Hockeyettan, ibland även trean. Så för Wings del gäller det att vinna och sen låta de närmaste veckorna passera innan man vet om man får spela Division 1 eller 2 nästa säsong.

Målen
Larsson, Nilsson, Båvensjö

happyhomes_2019

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

ica_oktober
defacto_helsida
fme_oktober

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

sigtunavatten_standard
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

defacto_outsider
nrh
connys
colorama_april2