arlandagolf_pan_aug

Seger för Wings-Svårt läge inför avslutningen

Wings vann måstematchen mot Trångsund på söndagen men det ska till ett smärre mirakel för att man ska ta direktplats till HockeyEttan.

marstakalaset_artikel

Wings besegrade Trångsund med 3-0 på söndagen men samtidigt vann Hanviken och Eskilstuna Linden vilket innebär att Wings är kvar som trea i tabellen inför sista omgången som går på onsdag. För att knipa direktplats till Ettan måste Wings besegra ettan Hanviken och dessutom plocka in sju mål på motståndaren. Det innebär i praktiken seger med fyra mål. Samtidigt är Wings beroende av att Eskilstuna max får ta en poäng i sin bortamatch mot jumbon Trångsund.

Skulle Linden vinna på övertid så går man upp i 21 poäng och man har 10 plusmål på Wings. För att passera Linden behöver Wings således utklassa Hanviken och dessutom får alltså Linden inte ta mer än två poäng. Men genom åren har även andraplatserna i lett till spel i Hockeyettan, ibland även trean. Så för Wings del gäller det att vinna och sen låta de närmaste veckorna passera innan man vet om man får spela Division 1 eller 2 nästa säsong.

Målen
Larsson, Nilsson, Båvensjö

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
miljopris_helsida
kontor_thaifong
sommar

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

colorama_april2
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

colorama_april
miljopris_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh
connys
sportfiske_sommar