centrum_panorama2020

Seger för Wings-Svårt läge inför avslutningen

Wings vann måstematchen mot Trångsund på söndagen men det ska till ett smärre mirakel för att man ska ta direktplats till HockeyEttan.

centrum_artikel

Wings besegrade Trångsund med 3-0 på söndagen men samtidigt vann Hanviken och Eskilstuna Linden vilket innebär att Wings är kvar som trea i tabellen inför sista omgången som går på onsdag. För att knipa direktplats till Ettan måste Wings besegra ettan Hanviken och dessutom plocka in sju mål på motståndaren. Det innebär i praktiken seger med fyra mål. Samtidigt är Wings beroende av att Eskilstuna max får ta en poäng i sin bortamatch mot jumbon Trångsund.

Skulle Linden vinna på övertid så går man upp i 21 poäng och man har 10 plusmål på Wings. För att passera Linden behöver Wings således utklassa Hanviken och dessutom får alltså Linden inte ta mer än två poäng. Men genom åren har även andraplatserna i lett till spel i Hockeyettan, ibland även trean. Så för Wings del gäller det att vinna och sen låta de närmaste veckorna passera innan man vet om man får spela Division 1 eller 2 nästa säsong.

Målen
Larsson, Nilsson, Båvensjö

defacto_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
marina_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studeravidare_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

nrh
speedy_outsider
marina_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider