arlandagk_panorama

Seger för Wings-Svårt läge inför avslutningen

Wings vann måstematchen mot Trångsund på söndagen men det ska till ett smärre mirakel för att man ska ta direktplats till HockeyEttan.

centrum_pask

Wings besegrade Trångsund med 3-0 på söndagen men samtidigt vann Hanviken och Eskilstuna Linden vilket innebär att Wings är kvar som trea i tabellen inför sista omgången som går på onsdag. För att knipa direktplats till Ettan måste Wings besegra ettan Hanviken och dessutom plocka in sju mål på motståndaren. Det innebär i praktiken seger med fyra mål. Samtidigt är Wings beroende av att Eskilstuna max får ta en poäng i sin bortamatch mot jumbon Trångsund.

Skulle Linden vinna på övertid så går man upp i 21 poäng och man har 10 plusmål på Wings. För att passera Linden behöver Wings således utklassa Hanviken och dessutom får alltså Linden inte ta mer än två poäng. Men genom åren har även andraplatserna i lett till spel i Hockeyettan, ibland även trean. Så för Wings del gäller det att vinna och sen låta de närmaste veckorna passera innan man vet om man får spela Division 1 eller 2 nästa säsong.

Målen
Larsson, Nilsson, Båvensjö

centrum_pask_helsida
ica_pask
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

happyhomes_2019
logistik_utbildning

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

colorama_april2
bonava_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

valsta_utveckling
fme_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

sigtunavatten_standard

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

colorama_april
fme_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
defacto_outsider
bonava_outsider