sommar

Seger för Wings-Svårt läge inför avslutningen

Wings vann måstematchen mot Trångsund på söndagen men det ska till ett smärre mirakel för att man ska ta direktplats till HockeyEttan.

Wings besegrade Trångsund med 3-0 på söndagen men samtidigt vann Hanviken och Eskilstuna Linden vilket innebär att Wings är kvar som trea i tabellen inför sista omgången som går på onsdag. För att knipa direktplats till Ettan måste Wings besegra ettan Hanviken och dessutom plocka in sju mål på motståndaren. Det innebär i praktiken seger med fyra mål. Samtidigt är Wings beroende av att Eskilstuna max får ta en poäng i sin bortamatch mot jumbon Trångsund.

Skulle Linden vinna på övertid så går man upp i 21 poäng och man har 10 plusmål på Wings. För att passera Linden behöver Wings således utklassa Hanviken och dessutom får alltså Linden inte ta mer än två poäng. Men genom åren har även andraplatserna i lett till spel i Hockeyettan, ibland även trean. Så för Wings del gäller det att vinna och sen låta de närmaste veckorna passera innan man vet om man får spela Division 1 eller 2 nästa säsong.

Målen
Larsson, Nilsson, Båvensjö

sbrf_helsida
fme_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april2
ica_valsta_choklad

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sommar
defacto_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

logistik_sigtuna
sigtunavatten_standard
sommar_centrum

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

nrh
sbrf_outsider
connys
defacto_outsider
fme_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april