defacto_pan2020
Foto: Wings/Insändarbild

Seger för Wings i andra kvalmatchen

Wings tog andra raka segern när man på onsdagskvällen besegrade Sollentuna med 3-2.

centrum_artikel

Wings är etta i tabellen och tog ett stort kliv mot säkrat kontrakt efter 3-2 borta mot Sollentuna. Det var dock Sollentuna som inledde bäst med mål efter 1.12 i första. Wings kvitterade efter 9.29 genom Mikael Lengmo. I andra var det Oliver Ödman-Hadzinikolic som gav Wings ledningen med 2-1, dock varade den bara i någon minut innan det blev 2-2. Tidigt i tredje kunde dock Jesper Andersson skicka in 3-2 i power play för Wings. Wings hade läget under kontroll i slutet även om Sollentuna trycker på för kvittering. Närmast väntar Segeltorp hemma i Märsta på fredag.

vardcentral_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

2020_helsida
speedy_vinter_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
sigtunastad_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider