center_pan21
Foto: Magnus Granhagen

Seger för Skånela mot Önnered

Skånela besegrade Önnered på onsdagskvällen med 32-27 i Vikingahallen.

150 åskådare kom till Vikingahallen för att se matchen mellan Skånela-Önnered i ATG Svenska Cupen. Skånela vann med 32-27 efter ledning från start till slut. Första 20 minuterna var jämna där lagen följdes åt, men därefter satte Skånela in ett ryck och hade pausledning 17-12. I andra var matchen under kontroll med konstant ledning 5-6 bollar, ett tag även upp i 8-9 bollar. Önnered var aldrig riktigt nära i matchen utan Skånela kunde ta första segern i gruppen.

I sista omgången väntar Alingsås på bortaplan, en gruppfinal. Önnered möter Lindesberg. Skånela behöver troligtvis två poäng för att avancera till slutspelet.

Målen
Ladan 6, Lindberg 5, Nilsson 5, Östling 4, Åkerman 3, Näslund 3, Wärnmark 2, Frank 2, Svarén 2

happyhomes_sommar2020
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

connys_helsida
2020_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

mp_host_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

centrum_helsida2020
bostad_helsida
eldsjal-helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

andersojag
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
swedol_outsider
eldsjal-outsider