event_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Seger för Skånela mot Önnered

Skånela besegrade Önnered på onsdagskvällen med 32-27 i Vikingahallen.

150 åskådare kom till Vikingahallen för att se matchen mellan Skånela-Önnered i ATG Svenska Cupen. Skånela vann med 32-27 efter ledning från start till slut. Första 20 minuterna var jämna där lagen följdes åt, men därefter satte Skånela in ett ryck och hade pausledning 17-12. I andra var matchen under kontroll med konstant ledning 5-6 bollar, ett tag även upp i 8-9 bollar. Önnered var aldrig riktigt nära i matchen utan Skånela kunde ta första segern i gruppen.

I sista omgången väntar Alingsås på bortaplan, en gruppfinal. Önnered möter Lindesberg. Skånela behöver troligtvis två poäng för att avancera till slutspelet.

Målen
Ladan 6, Lindberg 5, Nilsson 5, Östling 4, Åkerman 3, Näslund 3, Wärnmark 2, Frank 2, Svarén 2

mp_helsida_april
social_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
pantamera_out
outsider_social
sfs_out
mp_outsider2022
nrh
event_outsider