defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Seger för Skånela mot AMO

Jimmy Karlsson vann på nytt med sitt Skånela mot Andreas Stockenbergs AMO Handboll.

Skånela vann med 32-28 och Vikingahallen backade upp sitt Skånela från start. Det var en stundtals het match och bland annat fick tränare Stockenberg en varning från domarna. Matchen i sig ledde Skånela från start till mål, man borde ha punkterat tidigare då det tidigt i andra var ledning med nio bollar för märstalaget, 21-12.
Men AMO jobbade sig in och gjorde avslutningen spännande. Med tolv minuter kvar var gästerna uppe i 26-24, närmare än så kom man dock inte utan Skånela kunde direkt koppla på ett grepp som inte ens ”Stocken” kunde lösa. På slutet passade skånelafansen på att skandera ”mästartränaren” till ”Stocken”. Något som han verkade ta med ro…
Målen
Ladan 6 Östling 5, Ganibegovic 4, Rahali 4, Näslund 4, Pewik 3, Nielsen 3, Lindberg 3
Publik: 643

oppethus_helsida
teatergrillen_helsida
happyhomes_50
defacto_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh