mote_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Seger för Skånela mot AMO

Jimmy Karlsson vann på nytt med sitt Skånela mot Andreas Stockenbergs AMO Handboll.

centrum_artikel
Skånela vann med 32-28 och Vikingahallen backade upp sitt Skånela från start. Det var en stundtals het match och bland annat fick tränare Stockenberg en varning från domarna. Matchen i sig ledde Skånela från start till mål, man borde ha punkterat tidigare då det tidigt i andra var ledning med nio bollar för märstalaget, 21-12.
Men AMO jobbade sig in och gjorde avslutningen spännande. Med tolv minuter kvar var gästerna uppe i 26-24, närmare än så kom man dock inte utan Skånela kunde direkt koppla på ett grepp som inte ens ”Stocken” kunde lösa. På slutet passade skånelafansen på att skandera ”mästartränaren” till ”Stocken”. Något som han verkade ta med ro…
Målen
Ladan 6 Östling 5, Ganibegovic 4, Rahali 4, Näslund 4, Pewik 3, Nielsen 3, Lindberg 3
Publik: 643

spedition_sigtuna
defacto_helsida
sommar_sigtuna2020
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

kaa_sigtuna_helsida
marina_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

2020_helsida
connys_helsida
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
kaa_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider