bovard_sh
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Seger för herrarna – Förlust för damerna

Skånelas herrar vann på söndagen medans damerna förlorade sin match mot GT Söder.

banner_juni_artikel

Toppmötet i Sjöstadshallen vanns av hemmalaget GT Söder trots skånelaledning i paus. GT Söder vann andra halvlek med 15-9 och matchen med 28-23. Skånelas Alexandra Schaerlund svarade för sju mål och Alva Näsbrandt samt Emma Persson för fyra mål vardera, men därefter var målskyttet skralt från skånelaiterna. Trots nederlaget är man alltjämt med i toppen och slåss om kval till Elitserien. Det är en mycket tajt tabell och det skiljer tre poäng både till serieledaren som till negativt kval för Skånelas del.

För herrarnas del gick det bättre, de kom hem från Aranäs med två poäng i bussen och ett skutt i tabellen till fyra. Segern var odiskutabel, 31-21 och hela 16-9 i paus. 19-årige Hugo Sjölin blev främste målskytt med sina åtta mål, Erik Östling och Robert Ladan svarade för fem mål vardera. På söndag kommer Aranäs till Vikingahallen i och med att serien vänder.

happyhomes_2019
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

colorama_april2
fme_helsida
banner_juni_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sbrf_helsida
defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

midsommar_valsta_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

sbrf_outsider
fme_outsider
colorama_april
oppning_outsider
nrh
midsommar_valsta_outsider
defacto_outsider
connys
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
sh_oppet