defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Seger för herrarna – Förlust för damerna

Skånelas herrar vann på söndagen medans damerna förlorade sin match mot GT Söder.

Toppmötet i Sjöstadshallen vanns av hemmalaget GT Söder trots skånelaledning i paus. GT Söder vann andra halvlek med 15-9 och matchen med 28-23. Skånelas Alexandra Schaerlund svarade för sju mål och Alva Näsbrandt samt Emma Persson för fyra mål vardera, men därefter var målskyttet skralt från skånelaiterna. Trots nederlaget är man alltjämt med i toppen och slåss om kval till Elitserien. Det är en mycket tajt tabell och det skiljer tre poäng både till serieledaren som till negativt kval för Skånelas del.

För herrarnas del gick det bättre, de kom hem från Aranäs med två poäng i bussen och ett skutt i tabellen till fyra. Segern var odiskutabel, 31-21 och hela 16-9 i paus. 19-årige Hugo Sjölin blev främste målskytt med sina åtta mål, Erik Östling och Robert Ladan svarade för fem mål vardera. På söndag kommer Aranäs till Vikingahallen i och med att serien vänder.

Skånela föll efter mardrömsstart

Handboll Skånela föll efter en katastrofstart där man låg under med 14-4 i första: - Ligger man under med 14-4 är det svårt att vinna handbollsmatcher, sa Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

icavalsta_julbanner
video

RIK tog tredje raka

Innebandy Rosersbergs IK vann i lördags mot Hässelby: -Nu har vi på allvar häng på topplagen, säger sportchefen Fredrik Raschke.

korpen_jan-feb
allsvenskan

Skånela fortsatt glödheta

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda Anderstorp hemma i Vikingahallen med 25-19: - Återigen är det ingen topprestation i det offensiva men vi är bra bakåt, summerar tränare Jimmy Karlsson.

sigtuna_funkis
EXTRA

Europatouren kommer till Arlandastad

golf Europatouren i Golf kommer tillbaka Arlandastad: - Vi är glada att meddela att Arlandastad blir det senaste tillskottet till Qualifying School, säger Mike Stewart, Qualifying School Director på European Tour.

sigtunavatten_standard
frisyr_december

Full fart med Wings Ladies

Ishockey Wings har startat ett damlag i hockey under hösten: - Självklart ska Wings ha ett Ladies-lag. Att få vara med från början och lägga grunden kändes väldigt roligt, säger Per "Otten" Ottenström, en av tränarna.

outsider
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

banner_trerosor
connys
funkis_2
nrh