centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

Seger för FC Arlanda mot Rådmansö

FC Arlanda tog en seger i återstarten av Division 4 borta mot Rådmansö.

Inför matchen hade FC Arlanda gjort klart med Senare Soguk som representerat laget ett flertal gånger. Soguk gick mållös men Arlanda vann med 2-1 efter att Christian Gonzalez Lira och Muhammad Hassan Fahad gjort varsitt mål i vardera halvlek. Rådmansö reducerade med 23 minuter kvar att spela men Arlanda kunde ta hem tre viktigapoäng. Därmed är man i tillfällig serieledning tills dess att Uppsala-Kurd spelar mot Bälinge på onsdag.

oppethus_helsida
defacto_helsida
teatergrillen_helsida
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_50

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_outsider
connys
nrh
oppethus_outsider