arlandagk_panorama
FC Arlanda firar segern i UppsalaFoto: Insändarbild

Seger för FC Arlanda i Uppsala

FC Arlanda vann den svåra bortamatchen mot Procyon med 2-1 på söndagskvällen.

De två lag som ramlade ur Division 3, Uppsla-Kurd och FC Arlanda, går som tåget i fyran. Lagen är etta respektive tvåa efter fem matcher. FC Arlanda har 13 poäng efter segern mot Procyon medan Uppsala-Kurd har full pott. Lagen möts i en tidig seriefinal 19:e maj.

Mot Procyon var det mållöst i paus men i andra kom både 1 och 2-0 för FC Arlanda genom Miguel Cordova som skruvade in en hörna och Roy Zeino. Procyon reducerade med fem minuter kvar men kom inte närmare än så.

moderaternamaj
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

eu_sap
bonava_maj_helsida
v_eu_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

varfest_helsida

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

ica_valsta_choklad
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

oppning_helsida
happyhomes_2019

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

colorama_april2

Stall för elever med funktionsvariation invigt

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har invigt sitt nya stall anpassat för elever med funktionvariation:- Trots det kyliga vädret var den en stor uppslutning på besökare, berättar Åsa Nordberg på Sigtunabygdens RF.

v_eu
sh_bovard_out
sh_oppet
moderaterna_maj_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
bonava_maj_outsider
ridskola2019_outsider
oppning_outsider
nrh
connys
colorama_april
mp_eu_outsider