defacto_pan
FC Arlanda firar segern i UppsalaFoto: Insändarbild

Seger för FC Arlanda i Uppsala

FC Arlanda vann den svåra bortamatchen mot Procyon med 2-1 på söndagskvällen.

De två lag som ramlade ur Division 3, Uppsla-Kurd och FC Arlanda, går som tåget i fyran. Lagen är etta respektive tvåa efter fem matcher. FC Arlanda har 13 poäng efter segern mot Procyon medan Uppsala-Kurd har full pott. Lagen möts i en tidig seriefinal 19:e maj.

Mot Procyon var det mållöst i paus men i andra kom både 1 och 2-0 för FC Arlanda genom Miguel Cordova som skruvade in en hörna och Roy Zeino. Procyon reducerade med fem minuter kvar men kom inte närmare än så.

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

arlanda_golf_juli
sommar_centrum
bonava_juli_hel

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

ica_valsta_choklad

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

happyhomes_2019
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar
colorama_april2

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
nrh
bonava_juli_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider