centrum_panorama2020
FC Arlanda firar segern i UppsalaFoto: Insändarbild

Seger för FC Arlanda i Uppsala

FC Arlanda vann den svåra bortamatchen mot Procyon med 2-1 på söndagskvällen.

De två lag som ramlade ur Division 3, Uppsla-Kurd och FC Arlanda, går som tåget i fyran. Lagen är etta respektive tvåa efter fem matcher. FC Arlanda har 13 poäng efter segern mot Procyon medan Uppsala-Kurd har full pott. Lagen möts i en tidig seriefinal 19:e maj.

Mot Procyon var det mållöst i paus men i andra kom både 1 och 2-0 för FC Arlanda genom Miguel Cordova som skruvade in en hörna och Roy Zeino. Procyon reducerade med fem minuter kvar men kom inte närmare än så.

ridskola2020_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

centrum_helsida2020

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

2020_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

happy_homes_mars
festspec_corona_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

marina_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

oppning_salongelisabeth_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider