defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Wings

Seger direkt efter tränarbytet

Wings bröt den negativa trenden och tog en seger i Hockeyettan. I lördags bytte man dessutom tränare när trotjänaren Mattias Valente fick lämna.

centrum_artikel
I fredags fick Wings med sig en pinne mot Vallentuna. Nu blev det tre välbehövliga. Dessutom hade man inför matchen bytt tränare, trotjänaren Mattias Valente fick lämna över till Martin Gudmundsson som har ett förflutet i Almtuna.
– Målsättningen är säkerställa spel i ATG Hockeyettan säsongen 2021/2022. Martin Gudmunsson har en gedigen bakgrund som tränare, senast som huvudtränare för Almtuna i Hockeyallsvenskan. Som spelare har han erfarenheter från juniorlandslag och Hockeyallsvenskan men har också representerat, skriver Wings via Hockeyettans hemsida.
Själva matchen då. Den blev en målfattig historia. 2-1 slutade tillställningen efter mål av Eric Jakobsson och Nick Hedemyr. Dessutom uppges att en Wingsspelare fått besöka sjukhus. Men tre poäng in på kontot var viktigt i dessa tider då Wings riskerar degradering.
2020_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

meko_helsida
defacto_helsida
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider