moderaterna_panorama
Foto: Securitas/Pressbild

Securitaspersonal flyttas till Arlanda

Securitas flygkontrollanter som arbetar i Malmö normalt sett har flyttats upp till Arlandas säkerhetskontroll.

För att underlätta säkerhetskontrollen och förbättra kösituation på Arlanda kommer personal från Securitas att flytta upp från Malmö Airport till Arlanda. Securitas flygplatskontrollanter stöttar upp i Terminal 4.
– Securitas har stor kapacitet på området och vi försöker helt enkelt låna ut så mycket av vår personal vi kan till Arlanda just nu. Vår personal är redan säkerhetsprövade och vet vad arbetet går ut på, så vår assistans kan underlätta direkt, säger Pasi Vuorinen, COO region Mitt, Securitas Sverige AB.

Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

2020_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

mp_helsida_april
marinan_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
connys_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider
marina_outsider
nrh
ewas_outsider
moderat_outsider