moderaterna_panorama
Foto: Insändarbild

Securitas fortsätter bemanna Arlandas räddningstjänst

Securitas fortsätter bemanna räddningstjänsten på Arlanda: - Jag är både glad och stolt över att Securitas fått fortsatt förtroende att bemanna räddningstjänsten på Sveriges största flygplats, säger Pasi Vuorinen, COO Region Mitt, Securitas Sverige AB.

Securitas har bemannat Arlandas räddningstjänst sedan 2013 och nu har man fått förtroendet för fyra nya år. Uppdraget omfattar inte bara på flygplatsområdet utan även olyckshändelser eller överhängande fara för olycksplatsen inom flygplatsen, hindra och begränsa skador på människor, egendom och miljö.
– Jag är både glad och stolt över att Securitas fått fortsatt förtroende att bemanna räddningstjänsten på Sveriges största flygplats. Vi har under åren byggt upp ett bra samarbete med Swedavia och vi ser framemot att tillsammans fortsätta förbättra och utveckla räddningstjänsten på Stockholm Arlanda Airport, säger Pasi Vuorinen, COO Region Mitt, Securitas Sverige AB.

ewas_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

mp_helsida_april
liber_helsida
defacto_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

marinan_helsida
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

connys_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
nrh