varumarke_defacto_sommar
SEAB har huvudkontoret i SigtunaFoto: Pressbild
Svante Landström säljer av 91 procent av aktierna i SEABFoto: Pressbild

SEAB i Sigtuna blir skånskt

Sigtunabaserade SEAB säljs till Söderbergsföretagen i Malmö: - Jag är glad över att det familjeägda Söderbergföretagen tar över. De är fokuserade på att leda SEAB in i framtiden och ser möjligheterna med våra starka varumärken, säger Svante Landström, huvudägare till SEAB.

marstac_aug

SEAB med bas i Sigtuna är Nordens ledande leverantör av bilvårdsprodukter. Under nuvarande VD Svante Landström har man byggt upp fem företag i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Nu har Lindström valt att sälja 91 procent av aktierna till Söderbergsföretagen i Malmö. Bland varumärkena som SEAB distribuerar finns Turtle Max, Wunder-Baum och Armor All. I och med förvärvet blir SEAB en del av en koncern med en miljard i omsättning och över 400 anställda:
– SEAB, Nordens ledande distributör av bilvårdsprodukter, är ett välskött företag och vi ser stora möjligheter att kunna utveckla verksamheten. Vi ska ta till vara på digitaliseringens potential för att nå en bredare målgrupp, kommenterar Söderbergföretagens VD Mattias Sonnenfeld.

marknad_steninge

easyJet storsatsar på Arlanda

Näringsliv Från och med i mars kommer easyJet att flyga hela 14 gånger i veckan mellan Arlanda-Berlin: - Det är mycket glädjande att easyJet fortsätter att satsa på Arlanda, säger Swedavias flygmarknadsdirektör Elizabeth Axtelius i ett pressmeddelande.

dackia_vinter2018
forskontor
farbrorbla_host2017

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

banner_december

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

Festspecialisten – Standard
blackfriday
lindvagen27
nfc_vinter
borg
dogranch
matcher_skanela
frisyr2018
cricketklubben
vanster_mote
jul2018
jul2018
slutstation
connys
Norra Redovisningshuset
colorama_jan
vidargatan7
yrkesutbildningen
solrosvagen28
lions_standard