defacto_pan2020
Foto: MMS-Bild

Se upp för halka under tisdagen

Det har regnat kraftigt under natten och som märsta.nu kunde rapportera på måndagen är det risk för ishalka tisdag förmiddag.

centrum_artikel

Under natten regnade det kraftigt i hela länet och nu under morgonen och förmiddagen kommer det att frysa till igen. Därmed finns det risk för plötslig ishalka och SMHI har utfärdat en varning för det. Nu under morgonen finns halkrisk utfärdat på väg 263, 255 och E4, även Arlandaleden finns risk för halka förbi Nybygget och avfarten till väg 273.

defacto_helsida
ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

dackskiftarna_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider