januari
Foto: MMS-Bild

Se upp för halka under tisdagen

Det har regnat kraftigt under natten och som märsta.nu kunde rapportera på måndagen är det risk för ishalka tisdag förmiddag.

centrum_artikel

Under natten regnade det kraftigt i hela länet och nu under morgonen och förmiddagen kommer det att frysa till igen. Därmed finns det risk för plötslig ishalka och SMHI har utfärdat en varning för det. Nu under morgonen finns halkrisk utfärdat på väg 263, 255 och E4, även Arlandaleden finns risk för halka förbi Nybygget och avfarten till väg 273.

defacto_helsida
januari_helsida
prima_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

meko_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
prima_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider_jan
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
meko_outsider