defacto_pan2020
Inga-Lill Björkman, ordförande i Sverigedemokraterna Sigtuna, Lars Bern, Nils Persson, vice ordf och Sören Sundh.Foto: Sverigedemokraterna

(SD) laddar upp med klimatmöte

Sverigedemokraterna bjöd på måndagskvällen in Lars Bern som talare: - Han sa mycket intressant om miljöfrågor bland annat, säger Sören Sund, valberedare och fullmäktigeledamot.

centrum_artikel

Lars Bern har i vissa sammanhang kritiserats för sina ståndpunkter men han har även suttit med i välrenommerade sammanhang som Cancerfonden och är idag ledamot av Stiftelsen Svenska Dagbladet som är minoritetsägare till tidningen med samma namn. Lars Bern är författare, företagsledare och samhällsdebattör.

På måndagskvällen bjöds han in till Sverigedemokraterna i Sigtuna för att tala om bland annat miljöfrågor. Sören Sundh, fullmäktigeledamot och valberedare samt grundare av av lokalavdelningen i Sigtuna, berättar att det var ett intressant möte som lockade ca 70 åhörare, både lokala men även andra från stockholmstrakten.

2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

ridskola2020_helsida
defacto_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

speedy_vinter_helsida
connys_helsida
vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider