defacto_pan
Inga-Lill Björkman, ordförande i Sverigedemokraterna Sigtuna, Lars Bern, Nils Persson, vice ordf och Sören Sundh.Foto: Sverigedemokraterna

(SD) laddar upp med klimatmöte

Sverigedemokraterna bjöd på måndagskvällen in Lars Bern som talare: - Han sa mycket intressant om miljöfrågor bland annat, säger Sören Sund, valberedare och fullmäktigeledamot.

marstakalaset_artikel

Lars Bern har i vissa sammanhang kritiserats för sina ståndpunkter men han har även suttit med i välrenommerade sammanhang som Cancerfonden och är idag ledamot av Stiftelsen Svenska Dagbladet som är minoritetsägare till tidningen med samma namn. Lars Bern är författare, företagsledare och samhällsdebattör.

På måndagskvällen bjöds han in till Sverigedemokraterna i Sigtuna för att tala om bland annat miljöfrågor. Sören Sundh, fullmäktigeledamot och valberedare samt grundare av av lokalavdelningen i Sigtuna, berättar att det var ett intressant möte som lockade ca 70 åhörare, både lokala men även andra från stockholmstrakten.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
kontor_thaifong
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
sommar
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
marstakalas_helsida
colorama_april2

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

connys
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april