centrum_jul_panorama
Inga-Lill Björkman, ordförande i Sverigedemokraterna Sigtuna, Lars Bern, Nils Persson, vice ordf och Sören Sundh.Foto: Sverigedemokraterna

(SD) laddar upp med klimatmöte

Sverigedemokraterna bjöd på måndagskvällen in Lars Bern som talare: - Han sa mycket intressant om miljöfrågor bland annat, säger Sören Sund, valberedare och fullmäktigeledamot.

defacto_jul_artikel

Lars Bern har i vissa sammanhang kritiserats för sina ståndpunkter men han har även suttit med i välrenommerade sammanhang som Cancerfonden och är idag ledamot av Stiftelsen Svenska Dagbladet som är minoritetsägare till tidningen med samma namn. Lars Bern är författare, företagsledare och samhällsdebattör.

På måndagskvällen bjöds han in till Sverigedemokraterna i Sigtuna för att tala om bland annat miljöfrågor. Sören Sundh, fullmäktigeledamot och valberedare samt grundare av av lokalavdelningen i Sigtuna, berättar att det var ett intressant möte som lockade ca 70 åhörare, både lokala men även andra från stockholmstrakten.

tp_helsida
defacto_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

happyhomes_2019
centrum_jul_helsida
trainingpartner_jobb_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

fme_oktober

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

greeknighthelsida
julbord_helsida
ica_oktober
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
tp_outsider
nrh
greeknight_outsider
connys