bostadsformedling
Foto: Skånela IF

Schaerlund stannar i Skånela

Alexandra Schaerlund förlänger med Skånela IF i två år till.

centrum_artikel

Scaherlund kom till Skånela från Rosersberg inför den här säsongen. Hon har varit en av nyckelspelarna i det Skånela som är i ett generationsskifte där flera nya unga spelare är på väg in. Laget är klar för Allsvenskan även nästa säsong och den sista matchen i serien ställdes in då den saknade betydelse.
– Alexandra är en viktig pusselbit i vårt lag. Inte bara för sitt skytte utifrån och ständiga hot anfallsmässigt. Utan har under säsongen också varit väldigt viktig i vårt försvar. Väldigt glad över att Alexandra väljer att fortsätta utvecklas hos oss, kommenterar tränare Fredrik Söderberg Wernheim på klubbens hemsida.

studeravidare_helsida
marina_helsida
speedy_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
connys_helsida
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

landsbygd_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider