moderaterna_sep2020
Sky Box i Scandinavian XPO lyste röttFoto: Pressbild

Scandinavian XPO visade stöd för krisande mötesbranschen

Under onsdagskvällen tändes Scandinavian XPO:s Sky Box i rött i solidaritet med den krisande event- och mötesbranschen.

centrum_artikel

Event- och mötesbranschen går genom en kris i hela världen. På onsdagen lyste världen upp rött i solidaritet med branschen. Brittiska organisationen Plasa och aktörer i 23 andra länder visade sitt stöd för branschen genom att tända upp i rött. Detta för att politiker världen över ska förstå att branschen finns och att många inte längre klarar sig.
– Vi har under det senaste halvåret med sorg sett hur många av våra kunder och kollegor i branschen haft det oerhört tufft. Vi har också märkt av det innan vi ens öppnat. Det finns en stor osäkerhet och tveksamhet när det gäller bokningar 2021. Det är tufft för alla, men jag är helt säker på att om vi syns tillsammans, som ikväll, kommer beslutsfattarna inte att kunna titta bort från detta längre. Det är NU som åtgärder för branschen måste ske, annars kommer många av oss inte finnas kvar nästa år, säger Scandinavian XPO:s VD Staffan Littmarck.

Sky Boxen är hjärtat i Scandinavian XPO, den syns från E4:an när man åker förbi Arlandastad.

meko_helsida

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

Rekorddag för ABS Wheels

Näringsliv ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

personal_sandstrom_helsida
boisigtuna
centrum_helsida2020
corner_helsida
landsbygdsdag

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

connys_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

speedy_vinter_helsida
2020_helsida
helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
budget_outsider
outsider
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
corner_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
personal_outsider