defacto_pan2020
Sky Box i Scandinavian XPO lyste röttFoto: Pressbild

Scandinavian XPO visade stöd för krisande mötesbranschen

Under onsdagskvällen tändes Scandinavian XPO:s Sky Box i rött i solidaritet med den krisande event- och mötesbranschen.

centrum_artikel

Event- och mötesbranschen går genom en kris i hela världen. På onsdagen lyste världen upp rött i solidaritet med branschen. Brittiska organisationen Plasa och aktörer i 23 andra länder visade sitt stöd för branschen genom att tända upp i rött. Detta för att politiker världen över ska förstå att branschen finns och att många inte längre klarar sig.
– Vi har under det senaste halvåret med sorg sett hur många av våra kunder och kollegor i branschen haft det oerhört tufft. Vi har också märkt av det innan vi ens öppnat. Det finns en stor osäkerhet och tveksamhet när det gäller bokningar 2021. Det är tufft för alla, men jag är helt säker på att om vi syns tillsammans, som ikväll, kommer beslutsfattarna inte att kunna titta bort från detta längre. Det är NU som åtgärder för branschen måste ske, annars kommer många av oss inte finnas kvar nästa år, säger Scandinavian XPO:s VD Staffan Littmarck.

Sky Boxen är hjärtat i Scandinavian XPO, den syns från E4:an när man åker förbi Arlandastad.

Expertens tips för lyckad e-handel

Näringsliv Jorge Castro från lokala ABS Wheels har i dagarna gästat podcasten ehandelstrender för att prata digital marknadsföring. Journalisten Urban Lindstedt talar varje vecka med Sveriges främsta e-handelsprofiler. Märstabon har under sina år på ABS Wheels ökat sajten från 400 besökare till närmare en kvarts miljon.

agy_flyg_helsida

Nytt Gin från Sigtuna

Näringsliv First Distillery Sigtuna AB, så heter Sigtunas enda och Sveriges förmodligen minsta destilleri som håller till i Wenngarn.

speedy_vinter_helsida

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
2020_helsida
januari_helsida
agy_oppethus-helsida
prima_helsida
ridskola2020_helsida
meko_helsida

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
prima_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
meko_outsider
moderat_outsider_jan
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
centrum_sommar_out
agy-outsider
agy_flyg_outsider
nrh