defacto_pan2020
Foto: Scandinavian XPO/Illustration

Scandinavian XPO startar enligt planerat

Scandinavian XPO som planerar öppning till vintern kommer att satsa på säkra möten under pandemin.

centrum_artikel

Vid årsskiftet öppnar Scandinavian XPO upp som vanligt trots coronapandemin:
– För att kunna dra igång på ett säkert sätt – för såväl kunder, besökare, samarbetspartners och medarbetare – har vi tagit fram planen Safe Event, säger Staffan Littmarck, vd på Scandinavian XPO.

Bland åtgärderna för eventen finns att man ska utnyttja storleken och flexibla ytor för att erbjuda coronasäkrade möten och event.
– Vi har till exempel möjlighet att avgränsa rum i anläggningen för att kunna hålla isär olika grupper och erbjuda olika entréer för in- och utpassering. Vi har också många sätt att ta sig hit på och flera ställen där man kan parkera. Dessutom har vi haft möjlighet att under byggskedet addera på sådant, till exempel tekniska lösningar, som vi ser kommer behövas för att kunna erbjuda våra kunder en säker mötesarena.

Man kommer kunna hantera evenemang med 500 sittande. Om evenemangen sker i slutna sällskap så finns inga restriktioner för antalet deltagare. Men man vill ändå möta deltagares oro med säkra lösningar.
– Vi ser att många bokar om och en del bokar av. Vi är på kundens sida och arbetar agilt för att kunna möjliggöra coronasäkrade möten och event samt konferenser där alla kan känna sig trygga, säger Anna Bauer, Business Director på Scandinavian XPO.

Närheten till Arlanda är också en fördel då deltagarna nu slipper åka in till Stockholm, då kan man delta i ett slutet evenemang och därefter bege sig hem.
– Jag tror att evenemangen framöver kommer att sträcka sig över längre tid för att låta deltagarna vara med vid olika tillfällen och att det är i den änden vi får börja, i en mindre skala. För att behovet av att träffas fysiskt finns går inte att bortse från – även om jag tror att det digitala alternativet alltid kommer erbjudas framåt, säger Anna Bauer.

happyhomes_sommar2020

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

Rekorddag för ABS Wheels

Näringsliv ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

personal_sandstrom_helsida
meko_helsida
connys_helsida
corner_helsida
boisigtuna

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

speedy_vinter_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
landsbygdsdag