moderat_sommar
Anna BauerFoto: Pressbild
Scandinavian XPOFoto: Illustration/Arlandastad Holding

Scandinavian XPO rekryterar

Anna Bauer tillträder i maj som Business Director på Scandinavian XPO som öppnar upp i november.

centrum_artikel

Eurostop som byggs om till Scandinavian XPO öppnar upp i november. Som en del av etableringsprocessen har ägaren Arlandastad Holding rekryterat Anna Bauer Business Director. Hon är van att jobba med event och har bland annat två år bakom sig på eventbyrån Nine Yards och Stockholm Live.
– Anna Bauer har precis de egenskaper vi söker; ett enormt kontaktnät och stor värdefull kunskap inom B2B-segmentet både från tiden på Stockholm Live men också från många år i byråbranschen. Hon vet vilka krav som ställs på en anläggning för att den ska vara attraktiv för våra framtida kunder uppger Staffan Littmark VD på Scandinavian XPO.

Scandinavian XPO kommer att stå klart i noter och det finns utställningskapacitet på 20 000 kvadratmeter i tre hallar, utöver det finns även restauranger och hotell.
– Att få komma in i ett tidigt skede i skapandet av denna fantastiska mäss-, mötes- och eventanläggning i anslutning till Arlanda känns otroligt spännande, jag ser verkligen fram emot det, säger Anna Bauer i ett uttalande.

landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
spedition_sigtuna

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

kaa_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kaa_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
studeravidare_outsider