center_pan21
Klas Nygren och Stefan PedersenFoto: Pressbild

Scandinavian XPO får longstay

Stockholm Hotel Apartment etablerar long stay i etapp två av Scandinavian XPO.

Stockholm Hotel Apartment öppnar upp sitt fjärde longstay i XPO, etableringen görs med bakgrund av kopplingen till Arlanda, läget mellan Uppsala-Stockholm och att det finns mycket affärsresenärer, events, utbildning och arbetspendling i området.
– Med tanke på den expansion som pågår i Arlandaområdet är en etablering i Explore Arlandastad strategiskt viktig för oss. Vi kommer kunna möta upp efterfrågan både från dem som arbetspendlar till och från området permanent men även för dem som exempelvis bygger upp mässor och event eller arbetar med någon av de många olika byggprojekt som pågår i området. Vi kommer erbjuda våra gäster en flexibel och alternativ boendeform, säger Stefan Pedersen, Senior Partner Stockholm Hotel Apartments.

Det blir 68 rum i två plan plus en lobby. Alla rum uppges ha badrum och pentry samt tillgång till gemensam tvättstuga.
– Vi har i flera års tid märkt av en ökad efterfrågan på longstay i området och med mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO är efterfrågan högre än någonsin. Stockholm Hotel Apartments blir ett jättevälkommet komplement till det utbud som finns här idag. Det är fantastiskt när goda idéer som den här verkligen få ta plats, säger Erik Nyberg, Projektchef på Arlandastad Group, som är ägare av Scandinavian XPO.

andersojag
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
defacto_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida
eldsjal-helsida
bostad_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
connys
nrh
mp-outsider