panorama_centrum
SBRF:s lag som red i Säfva bestod av Alma Wiss , Mari Anzen, Saga Thörnberg och Maria Bokström.Foto: Insändarbild/SBRF

SBRF vinnare för andra omgången i rad

Sigtunabygdens Ryttarförening vann andra omgången av Allsvenskan division 3.

Under söndagen gick omgång två av Allsvenskan division 3 för häst på Säfva ridklubb. Allsvenskan rids under tre tillfällen där sista omgången är final. Första omgången som gick på Håbo Ridklubb vanns av SBRF:s lag och i omgång 2 slog SBRF till med ytterligare en seger. Detta gör att SBRF:s lag ligger väldigt bra till inför finalen som går den 15 juni hos Bälinge Ryttarförening.

mp_helsida_april
connys_helsida
defacto_helsida
marinan_helsida
2020_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
mp_outsider2022
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
connys