sommar
Foto: SBRF

SBRF vann i Allsvenskan

SBRF vann finalen av Allsvenskan Division 3 i Bälinge norr om Uppsala.

Sigtunabygdens Ryttarförening har lyckats vinna båda deltävlingarna i Allsvenskan Division 3 och nu även finalen i Bälinge. I laget red ovisa Bokström, Michaela Steffensen, Alma Wiss och Elin Söderman. Lagledare var Kattis Bokström. I deltävlingarna har även Saga Törnberg, Maria Bokström och Mari Anzen varit med.

sommar

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

colorama_april2
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

arlanda_golf_juli

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

defacto_helsida
bonava_juli_hel
sigtunavatten_standard
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar_centrum

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar
nrh
bonava_juli_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april