moderaterna_panorama
Foto: SBRF

SBRF vann i Allsvenskan

SBRF vann finalen av Allsvenskan Division 3 i Bälinge norr om Uppsala.

Sigtunabygdens Ryttarförening har lyckats vinna båda deltävlingarna i Allsvenskan Division 3 och nu även finalen i Bälinge. I laget red ovisa Bokström, Michaela Steffensen, Alma Wiss och Elin Söderman. Lagledare var Kattis Bokström. I deltävlingarna har även Saga Törnberg, Maria Bokström och Mari Anzen varit med.

2020_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

liber_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider
nrh
connys
ewas_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider