centrum_panorama2020
Foto: SBRF

SBRF vann i Allsvenskan

SBRF vann finalen av Allsvenskan Division 3 i Bälinge norr om Uppsala.

centrum_artikel

Sigtunabygdens Ryttarförening har lyckats vinna båda deltävlingarna i Allsvenskan Division 3 och nu även finalen i Bälinge. I laget red ovisa Bokström, Michaela Steffensen, Alma Wiss och Elin Söderman. Lagledare var Kattis Bokström. I deltävlingarna har även Saga Törnberg, Maria Bokström och Mari Anzen varit med.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommarlov_helsida
kcbygg_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studenten2020_helsida
defacto_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

swedol_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider