moderat_sommar
Foto: Insändarbild/SBRF
Foto: Insändarbild/SBRF

SBRF mötte Lagga

Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

centrum_artikel

Tävlingarna gick i fredags i Lagga och nästa gång bär det av till Helgestabodarna där Sigtuna är arrangör 4:e aprik:
– Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång. Den individuella vinsten blev delad plats mellan Ellen från Sigtuna och Anna från Lagga, berättar Julia Genberg på SBRF.

speedy_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

marina_helsida
connys_helsida
sommar_sigtuna2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

happyhomes_sommar2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

defacto_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
nrh
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
centrum_sommar_out