sap_pan

Satsar på Drop-in-vigslar

Sigtuna stad som varit hårt drabbat av coronakrisen med färre turister satsar på drop-in-vigsel i staden.

panorama_centrum

Sigtunastiftelsen och Rosersbergs slottshotell satsar på drop-in-vigsel i vår och sommar. Målgruppen är dels de som fått sina bröllopsplaner grusade men även de som planerar att gifta sig i år. Redan 15:e maj finns det möjlighet att gifta sig på Sigtunastiftelsen och 12/6 på Rosersbergs slottshotel. Vigsel beräknas ta cirka fyra minuter och man ser till att det fins stämningsfull musik, fotograf finns att tillgå, vittnen likaså. Den som vill kan även lägga till en romantisk weekend eller natt.

centrum_sommar2022_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

defacto_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

pantamera_avc_helsida
helsida_sfs

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

connys_helsida
mote_helsida
mp_helsida_april
kso_helsida
social_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
nrh
pantamera_out
kso-duell_out
mote_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
sfs_out
swedol_outsider
connys