moderat_sommar
Foto: Pressbild/Sodexo

SAS vidtar skyddsrestriktioner

SAS inför skyddsrestriktioner på sina flygningar för att minska risken för smittspridning.

centrum_artikel

Från 18:e maj till och med 31:a augusti vidtar SAS ytterligare åtgärder för att minska smittspridning av covid-19. Ansiktsmask blir obligatoriskt för alla resenärer över 6 år från att de går ombord till att de lämnar planet. Matserveringen kommer att stoppas, handbagage begränsas till ett per passagerare och alla plan kommer att rengöras och desinficeras enligt rutiner för den nya situationen.
– Bra smittskyddsrutiner och torr, ren luft ombord gör att flyget är ett säkert transportmedel. Hälsa och säkerhet är SAS viktigaste prioritet och vi vill att våra passagerare ska kunna känna sig trygga ombord, säger Mattias Hedrén, VP Safety & Security på SAS.

brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

defacto_helsida
Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

sigtunahem_sokbostad
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
connys_helsida

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

helsida_sommarlov
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
studeravidare_outsider
nrh
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider