defacto_pan2020
Foto: Genrebild/SAS

SAS-strejk drabbar Arlanda

SAS-piloternas strejk som drog igång under natten drabbar Arlanda hårt och ett stort antal flighter är inställda.

centrum_artikel

SAS-piloterna har gått ut i strejk vilket drabbar Arlanda hårt. 673 flygningar med SAS kommer att ställas in i Sverige, Danmark och Norge under fredagen. Exakt hur många som berör Arlanda är oklart men bara de närmsta timmarna på morgonen så är det ett 30-tal avgångar som ställts in. Strejken beräknas drabba tiotusentals resenärer.

happyhomes_2019
salong_elisabeth_helsida
2020_helsida

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

defacto_helsida

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

teatergrillen_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020
sportlov_sigtuna

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

connys_helsida
teatergrillen_outsider
nrh
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider