defacto_pan
Foto: Genrebild/SAS

SAS-strejk drabbar Arlanda

SAS-piloternas strejk som drog igång under natten drabbar Arlanda hårt och ett stort antal flighter är inställda.

SAS-piloterna har gått ut i strejk vilket drabbar Arlanda hårt. 673 flygningar med SAS kommer att ställas in i Sverige, Danmark och Norge under fredagen. Exakt hur många som berör Arlanda är oklart men bara de närmsta timmarna på morgonen så är det ett 30-tal avgångar som ställts in. Strejken beräknas drabba tiotusentals resenärer.

eu_sap
colorama_april2
mp_eu

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

bonava_maj_helsida
moderaternamaj
ica_valsta_choklad

Nu avråds det från eldning igen

Notiser Brandkåren Attunda avråder från eldning igen efter några dagars torka: - Bedömningen är gjord utifrån SMHI:s prognosunderlag och i samråd med länets räddningstjänster, uppger Brandkåren Attunda.

oppning_helsida
happyhomes_2019
varfest_helsida

Så ska FN:s globala mål nås

Nyheter Sigtuna kommun tillsätter en Agenda 2030-beredning för att kommunen snabbare ska uppnå miljömålen: - Inrättandet av en politisk beredning förstärker det arbetet och säkerställer att det blir strategiskt fokus på Agenda 2030 i vår planering och i de beslut som tas, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

defacto_outsider
sh_bovard_out
sh_oppet
ridskola2019_outsider
oppning_outsider
moderaterna_maj_outsider
v_eu
mp_eu_outsider
fme_outsider
connys
bonava_maj_outsider
nrh
colorama_april