moderaterna_riksdag

SAS storsatsar från Arlanda över jul- och nyår

Med anledning av större efterfrågan på resor till USA så gör SAS en storsatsning över jul- och nyår.

Bokning av resor till USA över jul- och nyår har ökat kraftigt enligt SAS och därför så sätter man in fler flighter. Det kommer att finnas uppemot 100 flygningar dagligen över Atlanten till och från Skandinavien. SAS återupptog rutten till Miami 8:e november. Arlanda-New York kommer trafikeras fem gånger i veckan, Miami fyra gånger i veckan och Chicago tre gånger i veckan.
– Det är otroligt glädjande att vi nu kan utöka antalet flygningar och erbjuda våra resenärer möjligheten att äntligen kunna resa till andra sidan Atlanten för att uppleva USA och träffa släkt och vänner, säger Karl Sandlund, kommersiell direktör, SAS.

dack-helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
2020_helsida
valsta-jul_helsida
julmarknad_helsida
connys_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

jul2021
happyhomes_sommar2020

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
julmarknad_outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valsta_jul_outsider
connys
mp-outsider