sap_pan
Foto: SAS

SAS startar upp linjer till Kanarieöarna

Med anledning av ökad efterfrågan på resor kommer SAS att starta upp linjer från Arlanda till Kanarieöarna sista oktober till och med slutet av mars.

panorama_centrum

Enligt ett pressmeddelande från SAS är det efterfrågan på resor och man startar därför upp direktflyg till Las Palmas och Teneriffa. Arlanda-Las Palmas kommer att trafikeras fyra gånger i veckan under hösten och dagligen under vintern. Arlanda-Teneriffa trafikeras en gång i veckan under hösten och två gånger under vintern. Nuvarande planering för destinationerna ligger till och med i slutet av nars.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

social_helsida
kso_helsida
pantamera_avc_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

mp_helsida_april
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

helsida_sfs
mote_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
connys
pantamera_out
mp_outsider2022
outsider_social
nrh
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
mote_outsider
ridskola_2020_outsider
kso-duell_out
swedol_outsider