skordedag_pan
Foto: SAS

SAS startar upp linjer till Kanarieöarna

Med anledning av ökad efterfrågan på resor kommer SAS att starta upp linjer från Arlanda till Kanarieöarna sista oktober till och med slutet av mars.

Enligt ett pressmeddelande från SAS är det efterfrågan på resor och man startar därför upp direktflyg till Las Palmas och Teneriffa. Arlanda-Las Palmas kommer att trafikeras fyra gånger i veckan under hösten och dagligen under vintern. Arlanda-Teneriffa trafikeras en gång i veckan under hösten och två gånger under vintern. Nuvarande planering för destinationerna ligger till och med i slutet av nars.

kyrkoval_helsida
eldsjal-helsida
skordedag_helsida
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

andersojag
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

defacto_helsida
2020_helsida
kyrka_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
eldsjal-outsider
nrh
mp-outsider
bostad_outsider
connys
skordedag_out
kyrka-outsider
kyrkoval_outsider
centrum_sommar_out
heat_out
andersojag_outsider