defacto_pan
Foto: Genrebild/SAS

SAS startar linje till Sevilla från Arlanda

Nästa år startar SAS en direktlinje till Sevilla i Spanien.

29:e februari startar SAS en direktlinje mellan Arlanda-Sevilla, enligt ett pressmeddelande från SAS är det 2,2 miljoner resenärer som årligen flyger till Sevilla från Arlanda, SAS kommer dock att bli ensamma om en direktlinje till den spanska staden.
– Vi är jätteglada att kunna erbjuda våra resenärer ytterligare en ny direktlinje till populära Spanien, och den här gången till Sevilla dit vi ser ett ökat intresse. Spanien är den största utländska marknaden från Arlanda där antalet resenärer ökat med knappt 70 procent de senaste fem åren, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Förbindelsen trafikeras mellan perioden 29/2 – 16/5 med en Airbus A320neo med plats för 180 resenärer.
– Vi är glada över att kunna erbjuda ytterligare en ny flyglinje till Spanien, som är ett uppskattat och populärt resmål. Sevilla är en destination med en fascinerande historia och ger nya möjligheter för våra resenärer att upptäcka Andalusien, säger Karl Sandlund, EVP Commercial på SAS.

ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
defacto_helsida

Norwegian utökar på Arlanda-Krabi

Näringsliv Norwegian ökar sina avgångar till och från Arlanda-Krabi, Thailand, från två till tre gånger i veckan: - Vi ökar antalet avgångar till Krabi från två till tre gånger i veckan under hela julen (16 december – 20 januari). Detta eftersom vi märker av ett stort intresse och en stor efterfrågan på resor till Thailand och framför allt Krabi under julen, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard

Ny hästklinik etablerar i Rosersberg

Näringsliv Wallstanäs Gård i Rosersberg startar upp veterinärklinik för hästar: - Här har vi möjlighet att på en personlig och lite mindre klinik ta emot hästar för allt från veterinärbesiktning och hälsoutredning till tandkontroll och röntgen, säger Emma Lindell, veterinär och delägare i Stockholms Hästklinik, i ett pressmeddelande.

sommar_centrum
happyhomes_2019
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys