defacto_pan
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS ställer in över 1000 avgångar

Över 1000 avgångar i Skandinavien ställs in av SAS på grund av den rådande pilotstrejken.

Omkring 300 000 passagerare i Skandinavien har hittills påverkats av pilotstrejken på SAS, på tisdagen meddelade flygbolaget att 546 avgångar kommer att ställas in under tisdagen och 504 stycken på onsdagen, antalet berörda är nästan 100 000 på dessa två dagar.

SAS skriver i ett pressmeddelande att förhandlingarna mellan SAS och pilotföreningarna ännu inte återupptagits sedan de strandade förra veckan.
– Jag är djupt bekymrad över att pilotföreningarnas strejk inte är löst utan fortsätter att drabba våra kunder. Konsekvenserna är allvarliga för alla resenärer, för samhället och även för alla våra medarbetare som arbetar dygnet runt för att hjälpa kunderna, uppger VD Rickard Gustafsson.

mp_eu
moderaternamaj
ica_valsta_choklad

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

oppning_helsida
colorama_april2
bonava_maj_helsida

Nu avråds det från eldning igen

Notiser Brandkåren Attunda avråder från eldning igen efter några dagars torka: - Bedömningen är gjord utifrån SMHI:s prognosunderlag och i samråd med länets räddningstjänster, uppger Brandkåren Attunda.

v_eu_helsida
eu_sap
happyhomes_2019

Så ska FN:s globala mål nås

Nyheter Sigtuna kommun tillsätter en Agenda 2030-beredning för att kommunen snabbare ska uppnå miljömålen: - Inrättandet av en politisk beredning förstärker det arbetet och säkerställer att det blir strategiskt fokus på Agenda 2030 i vår planering och i de beslut som tas, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

v_eu
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
defacto_outsider
colorama_april
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
connys
bonava_maj_outsider
nrh
oppning_outsider
fme_outsider
mp_eu_outsider