defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS ställer in över 1000 avgångar

Över 1000 avgångar i Skandinavien ställs in av SAS på grund av den rådande pilotstrejken.

centrum_artikel

Omkring 300 000 passagerare i Skandinavien har hittills påverkats av pilotstrejken på SAS, på tisdagen meddelade flygbolaget att 546 avgångar kommer att ställas in under tisdagen och 504 stycken på onsdagen, antalet berörda är nästan 100 000 på dessa två dagar.

SAS skriver i ett pressmeddelande att förhandlingarna mellan SAS och pilotföreningarna ännu inte återupptagits sedan de strandade förra veckan.
– Jag är djupt bekymrad över att pilotföreningarnas strejk inte är löst utan fortsätter att drabba våra kunder. Konsekvenserna är allvarliga för alla resenärer, för samhället och även för alla våra medarbetare som arbetar dygnet runt för att hjälpa kunderna, uppger VD Rickard Gustafsson.

happyhomes_2019
defacto_helsida
speedy_helsida

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

2020_helsida

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

sportlov_sigtuna
teatergrillen_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

salong_elisabeth_helsida
sigtuna_vatten_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider
connys
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
speedy_outsider