skordedag_pan
Foto: SAS

SAS satsar på USA från Arlanda igen

Inte bara Finnair satsar på USA utan SAS meddelar att man återupptar rutt till New York och etablerar till Miami.

Från och med september kommer SAS att återuppta sin trafik till New York från Arlanda.
– Det är mycket glädjande att SAS nu kan öka tillgängligheten för både resenärer och frakt till och från Skandinavien, från alla tre huvudstäder, när efterfrågan på resor ökar, säger Karl Sandlund, tf vd för SAS.

Köpenhamn blir ett nav i resandet till USA med sju direktdestinationer, Oslo har två destinationer och Arlanda tre stycken. Förutom New York kommer SAS trafikera Chicago tre gånger i veckan och Miami tre gånger i veckan.

kyrkoval_helsida
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
eldsjal-helsida
connys_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

kyrka_helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

andersojag
bostad_helsida
skordedag_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

skordedag_out
nrh
kyrkoval_outsider
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
heat_out
connys
kyrka-outsider
eldsjal-outsider