fastpartner_sommar2
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS satsar ännu mer på Arlanda

SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

SAS lägger till fyra nya linjer på sitt nätverk via Arlanda; Verona, Gazipaza, Birmingham och Århus, från och med i sommar. Inrikes kommer man starta upp Örnsköldsvik igen med fyra dagliga avgångar. Utöver de fyra nya linjerna väntas SAS öka antalet utrikesavgångar i sommar. Bland annat får Rom fler avgångar, likaså Lissabon, Palma, Berlin och Dusseldorf. Trafikstarten för sommarprogrammet inleds successivt från och med mars.

Arlanda välkomnar SAS satsningar:
– Det är glädjande att se den ökande tillgängligheten inom Europa och att linjerna möter en växande efterfrågan hos både affärs- och privatresenärer. Det är positivt för såväl svenska resenärer men framförallt för inkommande besökare till Sverige, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

sap_valet2018
socialutmarkelse
vuxenutbildning2
happy_homes_juli
sportfiskebanner2

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

Ny linje från Norwegian trots flygskatten

Näringsliv Norwegian som tidigare i veckan deklarerade att man slutar flyga till två destinationer i USA från Arlanda lanserar nu en ny rutt mellan Arlanda-Tallin: - Vi kommer ha viss kapacitetsökning i Sverige i år men en större kapacitetsökning kommer till grannländerna, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson till Dagens Industri.

VD:n lämnar Destination Sigtuna

Näringsliv Eva Camél Fuglseth slutar som VD på Destination Sigtuna efter två år som tf VD och VD efter Camilla Zedendahl: - Jag har haft två fantastiska, utmanande och lärorika år i en otroligt expansiv destination, säger Eva Camél Fuglseth i ett pressmeddelande.

Norwegian drar in linjer till USA

Näringsliv Norwegian drar in direktlinjer från Arlanda till två destinationer i USA på grund av flygskatten: - Till stor del beror det på flygskatten, men också på en allmän politisk ovilja för att satsa på och utveckla linjenätet i Sverige, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, kommunikationschef på Norwegian, till Radio Stockholm.

veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
connys
vuxentutbildning
outsider_defacto
outsider_moderat
yearlingsales
objekt2
sap_outsider
forskontor
objekt3
val2018
objekt4