invigning_clasohlsson
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS satsar ännu mer på Arlanda

SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

banner_artikel

SAS lägger till fyra nya linjer på sitt nätverk via Arlanda; Verona, Gazipaza, Birmingham och Århus, från och med i sommar. Inrikes kommer man starta upp Örnsköldsvik igen med fyra dagliga avgångar. Utöver de fyra nya linjerna väntas SAS öka antalet utrikesavgångar i sommar. Bland annat får Rom fler avgångar, likaså Lissabon, Palma, Berlin och Dusseldorf. Trafikstarten för sommarprogrammet inleds successivt från och med mars.

Arlanda välkomnar SAS satsningar:
– Det är glädjande att se den ökande tillgängligheten inom Europa och att linjerna möter en växande efterfrågan hos både affärs- och privatresenärer. Det är positivt för såväl svenska resenärer men framförallt för inkommande besökare till Sverige, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

februari

Elbanan invigd vid Arlanda

Näringsliv På onsdagen invigdes elbanan eRoad Arlanda mellan Arlanda-Rosersberg: - Jobb är en förutsättning för den välfärd som vi levererar i kommunen, och just nu skapas många jobb kring Arlanda. Det blir dock en belastning på miljön, och den belastningen måste uppvägas av något. Då är innovationer och teknikutveckling som eRoadArlanda viktiga, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett pressmeddelande.

dackia_2018
varen2018
center_banner2

Comfort ordnar omfattande energilösning

Näringsliv Comfort Karby VVS har fått ett stort uppdrag om att värmeeffektiviseringar för BRF Dragonen på Sätuna: - Brf Dragonen kommer minska sina utsläpp av CO2 med ca 148 000kg om året. berättar Johan Lundgren, VD.

forskontor

Märsta Förenade gör en insats på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade har under veckan haft fullt upp med att snöröja både i kommunen och på Arlanda flygplats: - Vi har haft tio enheter som rullat i 48 timmar på Arlanda och just nu tre stycken som röjer snö på Bromma. Alla enheter stödjer uppdragsgivarens plogenheter med bortforsling av snön. Slungan kan i optimala fall lasta våra bilar på tre sekunder, berättar Anders Wahlgren, transportledningschef på Märsta Förenade.

connys
objekt2
outsider_defacto
objekt4
veterankraft_standard
standard_ridskola
vuxentutbildning
matcher_skanela
nfc_vinter
val2018
sigtunavatten_standard
standard_start
Norra Redovisningshuset
objekt3