sap_kyrka_pan
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS ökade sin trafik i juli

SAS ökade sin trafik i juli med hela 70 procent jämfört med i juni.

Resandet är onekligen på väg upp, fler och fler linjer etableras och Arlandas omstart ger effekt även på trafiksiffror hos de olika flygbolagen. SAS som har stor andel flygningar via Arlanda meddelar att den totala trafiken för flygbolaget ökade med 70 procent jämfört med juni. Kabinfaktorn på 60 procent var den högsta sedan februari 2020.
– Vi ser att siffrorna förbättras gradvis vilket är glädjande. Samtidigt är vi naturligtvis försiktiga eftersom det fortfarande finns ett stort antal osäkerheter framför oss. Återstående reserestriktioner påverkar fortfarande passagerarna och vi gör allt vad vi kan, för att ge våra kunder en smidig reseupplevelse. SAS erbjuder flexibla biljetter och ombokningsmöjligheter. Vi tillhandahåller även digitala verktyg som hjälper våra passagerare att följa uppdateringar av restriktionerna, för att göra det enklare att resa, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef på SAS

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
andersojag
bostad_helsida
helsida_var2021
kyrka_helsida
centrum_helsida2020

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

2020_helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

skordedag_helsida
defacto_helsida
eldsjal-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider
skordedag_out
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
heat_out
kyrka-outsider
ridskola_2020_outsider
kyrkoval_outsider