sap_pan
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS ökade sin trafik i juli

SAS ökade sin trafik i juli med hela 70 procent jämfört med i juni.

panorama_centrum

Resandet är onekligen på väg upp, fler och fler linjer etableras och Arlandas omstart ger effekt även på trafiksiffror hos de olika flygbolagen. SAS som har stor andel flygningar via Arlanda meddelar att den totala trafiken för flygbolaget ökade med 70 procent jämfört med juni. Kabinfaktorn på 60 procent var den högsta sedan februari 2020.
– Vi ser att siffrorna förbättras gradvis vilket är glädjande. Samtidigt är vi naturligtvis försiktiga eftersom det fortfarande finns ett stort antal osäkerheter framför oss. Återstående reserestriktioner påverkar fortfarande passagerarna och vi gör allt vad vi kan, för att ge våra kunder en smidig reseupplevelse. SAS erbjuder flexibla biljetter och ombokningsmöjligheter. Vi tillhandahåller även digitala verktyg som hjälper våra passagerare att följa uppdateringar av restriktionerna, för att göra det enklare att resa, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef på SAS

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

helsida_sfs
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

social_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
kso_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

mote_helsida
defacto_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mote_outsider
connys
sfs_out
swedol_outsider
moderat_outsider
kso-duell_out
mp_outsider2022
pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022